si sigurna da ima kontakata izmedju kabela i mob-a..nadalje ovo sto ti ga prpoznaje kao krivi model podesis u opcija MPT (new phone i najdes v550)Izvorno postao exe23
jel imas kakvu slikicu na ekranu moba na monitoru? kakovu crvenu kruznicu i sl?
si sigurna da ima kontakata izmedju kabela i mob-a..nadalje ovo sto ti ga prpoznaje kao krivi model podesis u opcija MPT (new phone i najdes v550)Izvorno postao exe23
jel imas kakvu slikicu na ekranu moba na monitoru? kakovu crvenu kruznicu i sl?
that's just it.. jel moguće da je kabel neispravan? Ali svaki put kad spojim mob na usb čuje se onaj zvuk-windowsi su skužili da sam "nešto" uštekala..Izvorno postao jdabic1
bilo je crveno kod baterije, a na ekranu moba cijelo vrijeme pise Inicijaliziram..
a kad pokusam to sto si napisao, nudi mi samo motorola modeme, nema uopce modela mobitela..Izvorno postao jdabic1
![]()
Evo ovako redom, prvo odi desni klik na my computer pa onda-hardware-device manager, i tamo pogledaj dali ti je kompjuter prepoznao mobitel i dali je sve u redu, i da možda nema neki žuti upitnik kraj uređaja...ako je to u pitanju onda pogledaj vamo ...ako je slučaj da ti komp normalno u device manageru prepoznaje mobitel, onda bi ti sve moralo raditi kako treba...provjeri dali ti verzija MPT-a podržava mobitel, i mi smo za ovaj koji ja trenutno koristim prvo morali instalirati 1.23 verziju pa onda tek update na veču tj 2.16us nisam siguran al možda ide tako i sa ovom novijom verzijom.Ako baš ni to nije u pitanju onda ti uvijek preostaje priključiti ugašeni mobitel, čekati da MPT kaže da ga nije prepoznao onda otiči na ponovno prepoznavanje i uključiti mobitel...to je kod mene palilo svaki put.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
znam kako inače izgleda u device manageru upitnik uz neki uređaj ako fale driveri,ali meni on sad vidi motorola v550 i uz to imam žuti uskličnik, a kad pokušam instalirati drivere iz p2k u wizardu mi pročita da je uređaj usb modem motorola, a ne mobitel više.. napravila sam uninstall (stvarnog motorola) modema, ali ovo mi se svejedno događa..
Bookmarks