Imaš na Bojanovoj stranici sve detaljno objašnjeno! http://coma.fsb.hr/motorola/ Pozdrav i sretno!
Imaš na Bojanovoj stranici sve detaljno objašnjeno! http://coma.fsb.hr/motorola/ Pozdrav i sretno!
Evo, instalirala sam MPT, ali mi je u onim opcijama npr. za prebacivanje slike sa mobitela na pc nijedna opcija nije dostupna..to jest uopce ne mogu kliknuti na nijednu karticu mobitela kao sto je my pictures..
tj. cini mi se kao da mi uopce nema pristupa podacima na mobitelu..
jooj, oprostite na gnjavazi.. ali stvarno sam smotana..
evo, pokusala sam i pristupiti recimo kalendaru iz MPT i pise
Mobile phone not available
a na vrhu Motorola - v265m
(a ja imam v550 mob i motorola sm56 modem)..
si sigurna da ima kontakata izmedju kabela i mob-a..nadalje ovo sto ti ga prpoznaje kao krivi model podesis u opcija MPT (new phone i najdes v550)Izvorno postao exe23
jel imas kakvu slikicu na ekranu moba na monitoru? kakovu crvenu kruznicu i sl?
that's just it.. jel moguće da je kabel neispravan? Ali svaki put kad spojim mob na usb čuje se onaj zvuk-windowsi su skužili da sam "nešto" uštekala..Izvorno postao jdabic1
bilo je crveno kod baterije, a na ekranu moba cijelo vrijeme pise Inicijaliziram..
a kad pokusam to sto si napisao, nudi mi samo motorola modeme, nema uopce modela mobitela..Izvorno postao jdabic1
![]()
Evo ovako redom, prvo odi desni klik na my computer pa onda-hardware-device manager, i tamo pogledaj dali ti je kompjuter prepoznao mobitel i dali je sve u redu, i da možda nema neki žuti upitnik kraj uređaja...ako je to u pitanju onda pogledaj vamo ...ako je slučaj da ti komp normalno u device manageru prepoznaje mobitel, onda bi ti sve moralo raditi kako treba...provjeri dali ti verzija MPT-a podržava mobitel, i mi smo za ovaj koji ja trenutno koristim prvo morali instalirati 1.23 verziju pa onda tek update na veču tj 2.16us nisam siguran al možda ide tako i sa ovom novijom verzijom.Ako baš ni to nije u pitanju onda ti uvijek preostaje priključiti ugašeni mobitel, čekati da MPT kaže da ga nije prepoznao onda otiči na ponovno prepoznavanje i uključiti mobitel...to je kod mene palilo svaki put.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
znam kako inače izgleda u device manageru upitnik uz neki uređaj ako fale driveri,ali meni on sad vidi motorola v550 i uz to imam žuti uskličnik, a kad pokušam instalirati drivere iz p2k u wizardu mi pročita da je uređaj usb modem motorola, a ne mobitel više.. napravila sam uninstall (stvarnog motorola) modema, ali ovo mi se svejedno događa..
Bookmarks