Kućna teretana bi bila super stvar da imaš vilu, a ako nemaš drži se radije javne, nema do nje.![]()
Ok gospon ImamPivskuŠkembuIzvorno postao whiteboy
![]()
Kućna teretana bi bila super stvar da imaš vilu, a ako nemaš drži se radije javne, nema do nje.![]()
Treba za javnu imati i dovoljnu količinu self-esteema.
Meni osobno kucna teretana bas i nije neki djir jer doma nemam poticaja, nis! Kad dodjem u teretanu tamo puno jakih frikova, roka glasna mjuza, a nadje se i po koja dobra bildericai onda sam i ja za rad! Kad dodjem zagrijavanje su mi zgibovi sa sirokim hvatom (sirim od ramena) i onda pumpaj koliko ide i tak 4 do 5 serija! Radim oko 10ak komada, a max mogu 14! I da naravno vjezbam bez proteina i tih dodataka... samo zderem ko vuk i pijem oko 2litre mljeka dnevno!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Ma dobro iskreno trebao bi malo vise proteina, vise jaja jestali i ovo je solidno!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
hvala na infou, ali briga me za tvoju škembu...Izvorno postao gog
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, važno da je tvoja sita![]()
SAmo pravi muškarci imaju pifsku škembu. U taj oblik muškosti utuče se puuuuno vremena, truda i novaca. Naravno, i janjetine, luka, itd...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
tako je! treba postići orangina liniju, a to nije lako![]()
LOOOOOOLčinaIzvorno postao tomo
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Tako je... evo jedne friško izmišljene narodne:Izvorno postao BlueDevil
Bolje da je škemba pivska nego pederska...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks