jesi mjenjao mma?Izvorno postao DeMar
Kada zelim zakljucati preglednik da se ne moze uce u njega bez sifre on jednostavno nece. u izborniku zakljucavanje ja stavim preglednik na zakljucan, cim izadjem on je opet odkljucan. Jednostavno ne zeli to prihvatit. Zasto i kako to rijesiti. Druge stvari koje zakljucavam rade bez problema samo preglednik nesto zeza
jesi mjenjao mma?Izvorno postao DeMar
Ma igrao sam se sa onim vxxx iconama pa se itako naravno mijenjao mma. Sta da napravim??? Zadnje sto sam stavio je onaj delete icon flex koji mi je sada na mobu.Izvorno postao Inovator
nije ti taj flex na mobu, s njim si samo maknuo onaj flex s ikonama... očito je problem jer mob ne konta di ti je explorer...pregledaj malo sadašnji mma, usporedi ga s baskupom, vidi razliku, pa izmjeni....Izvorno postao DeMar
možeš ga otvorit s XVI32, hex editor...
Znam ja da sam maknuo flex sa ikonama. Probat cu bacit backup mma pa cemo vidjet sta ce biti.Izvorno postao Inovator
Izvorno postao DeMar
ma proradit ce sigura..taj delete flex radi na prinicpu brisanja postojecis ikona i ostavljanje mma koji je bio u flexu. Stavi mma koji je dosao sa softom koji je na mobu i radit ce..
Evo stavio sam backup mma i sad sve radi normalno.Bit ce da nije skuzio promjenu mjesta icona tj samog meni i zato je malo zezao. Po meni ovaj thread moze bitiIzvorno postao jdabic1
![]()
Bookmarks