Sad mi pade na pamet: ne lici li malo na Neonode N1?
![]()
Sad mi pade na pamet: ne lici li malo na Neonode N1?
![]()
Living Engine for Xenocide and Ultimate Success
solidno izgleda ali ne dijelim odusevljenje kao ostali...meni tu i nije nesto novo u designu od ostalih siemensovih modela....od mene ocjena samo dopadljiv....(za razliku od sl55)...
a sad bolno pitanje hoce biti u prodaji do ozujka 2004 ?
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Siemens je zakon!!!
Prije 5-6 mijeseci sam prodao ME45 i od tada sam promijenio dosta mobitela ali nijedan mi nije odgovarao,mislim da cu se na ovome zaustaviti na duže vrijeme.
Mobitel je super samo da ne bude 256.
Mene zanima cijena jer sami Siemens ruši svoje modele pa prema ovome S55 izgleda kao serija C...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Socivo: u optici;naj cesce stakleno providno telo ograniceno sa obe strane sfernim povrsinama, ili jednom sfernom i jednom ravnom povrsinom. Sluzi sa skretanje svetlosnih zraka i dobijanje likova predmeta radi uvecanja, priblizavanja, nadoknadjivanja oslabljenog vida itd... Najcesce moze biti bikonveksno, plankonveksno, konkavno-konveksni meniskus, bikonkavno, plan-konkavno.Poslao: whiteboy
A što je to "socivo"?? Može na hrvatski?
Socivo: u botanici; (Lens culinaris) jednogodisnja biljka iz familije Fabaceae.
Dali sada znas sta predstavlja socivo?
PS- U konteksu u kom sam ga ja naveo predstavlja socivo u optici. Cisto da se ne zbunis.
![]()
![]()
![]()
![]()
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST
I MISS MY MIND THE MOST!!
u prijevodu - LEĆA
jel pomaže tako rečeno![]()
To se traži! LEĆA! Ma mislio sam da je objektiv, al sad nema zabune...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Siemens je danas u 12:30 na http://www.siemensmobilelaunch.com službeno predstavio dva nova tri-band mobilna telefona. Radi se dakako o modelima Siemensu Sl55 te Siemensu M55. Oba mobilna telefona imaju kolor ekran veličine 101x80pix koji je u stanju prikazati do 4096 boja i na kojeg stane 7 linija teksta. Fleksibilna memorija iznosi čak 1,6 Mb, a može se koristiti za Java aplikacije, 16 kanalne polifone melodije, animacije, fotografije, EMS te MMS poruke. Na oba se modela može prikopčati QuickPic kamera koja je za M55 čak i redizajnirana. Možemo još napomenuti da je u M55 ugrađen Cubasis DJ software za skladanje vlastitih polifonih melodija koje zatim možete odaslati na drugi mobilni telefon ili ju koristiti kao melodiju zvona. Oba modela će se na tržištu pojaviti tijekom 6. mjeseca. Sve u svemu Siemens je oduševio kako dizajnom tako i karakteristikama novih modela. Bravo za Siemens!
MOB IMA SVE!kak sam sad hepi...Poslao: viki2win
Da nadamo se da ima 4096 boja i naravno da ima Javu!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Sočivo=leća (povećalo reklo bi se po naški).Ili lens na eng.
I da IMA 4096 boja i kamera ima blic![]()
![]()
![]()
![]()
luuuuuuuuudnica!!!
![]()
Sada jos samo da objave cenu i ...
neki ce biti prezadovoljni a neki ce da negoduju!
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST
I MISS MY MIND THE MOST!!
Da, sve je to jako super, samo što sl55 nema bluetooth, a m55 nema ni bloetooth a ni Irda, osobno mislim da je to jako strašno.
Ne kužim zašto nas maltretiraju.
Ono smeće s55 ima i jedno i drugo, a opet je design-om i kvalitetom ekrana kanturina.
Mislim da bi sl55 obavezno trebao imati bluetooth a m55 obavezno Irda.
Inače su prekrasni, šampioni.
Ništa nije savršeno.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Evo jedne još jedne sličice
Nikako mi nije jasno kako se tip tako savršeno naciljao![]()
A meni je već dosta toga da kosooki uvijek imaju sve najbolje igračke i da su oni na svim reklamama za mobaće...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E, makar imaju neku utjehu ipak su oni mali, žuti i kosooki...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Izgleda da barem, za razliku od s55, može koristiti ekran telefona kao tražilo za fotić, ajd' bar' to.
Na ovoj stranici http://www.mobile-review.com/exhibit...it1-2003.shtml mozete vidjeti malo vise slika M55-ice . . . . meni malo cudno na onom djelu ispod ekrana pise L55, a ne M55 !
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Siemens svoje testne modele označava sa slovom L![]()
e vidis to nisam znao![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
mob je super ali jos ima velikih nedostataka kojima bi mogli odbiti kupce 101x80 pixela sta ce ti 4k boja kada je sve kockasto!!!!ic i bt su isto trebali stavit!!!
evo jos info o mobu:
Siemens M55
Siemens je na ovogodišnjem CeBITu predstavio još jedan model – M55. Ovaj novi efektno dizajniran Siemensov uređaj omogućuje korisniku da personalizira mobitel po svojoj volji.
Podržava sve tri GSM mreže, posjeduje colour display visoke rezolucije, aplikaciju sintisajzer, dinamičke svjetlosne efekte, MMS, GPRS, polifonske melodije, glasovne naredbe, Java tehnologiju i e-mail.
Preko specijalne aplikacije pod imenom Cubasis Steinberg, vlasnici M55 mogu mixati svoje melodije i poslati ih prijateljima kao glazbenu čestitku ili ih mogu pohraniti i iskoristiti za melodiju zvona ili nešto slično.
Na M55 se kao i na S55 i SL55 može prikopčati digitalna QuickPic kamera. Tipkovnica je dizajnirana u obliku slova X i svijetli prilikom dolaznog poziva.
Teži 83g, a dimenzije su mu 101 x 46 x 21 mm.
Podržava sinhronizaciju podataka i to preko Siemens Data Suitea, a kada ste u pokretu preko SyncML podrške. Memorija je, kao i kod SL55, fleksibilna. Baterija će izdržati 250h na standbyu i 300 minuta razgovora.
Siemens M55 će biti dostupan na ljeto ove godine u metalik bojama Iridium i Palladium. Cijena bi trebala biti 450 Eura. (m.r.)
za više info posjetite:
http://www.siemensmobilelaunch.com/
svima koji su odusevljeni: pogledajte nove slike na
nove slike M55
(nisu mi se dale ubacivati gotove slike)
pa baš i nema puno sličnosti sa N jedinicom.........
al dobro izgleda
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ima ima samo moraš malo bolje pogledatiPoslao: flOorKilla
pa baš i nema puno sličnosti sa N jedinicom.........
al dobro izgleda
Bookmarks