= Citat = Izvorno postao Inovator
, ma imaju oni i u glavi dosta, a i nacija je povelika, k tome zakonska ograničenja ih nikad nisu dirala.
ta fora s ramldrom mi se ne čini baš pretjerano dobra, jer postoji velika mogućnost da ne pokupi sav sadržaj memorije. recimo na Siemensu to ide bez beda, možeš i definirat memorijske adrese otkud ćeš ga dignut. treba nam samo alat, da netko isprogramira i to je to. jer koliko znam Motorola nema HW zapreke pri pristupu
Bas zato je ramdlr dobar jer mu zadas pocetnu i krajnju adresu ROM-a i on ju cijelu iscita. Tip na HOFO (eyesonly_d) je to napravio za E398 i jaku puno ljudi je testiralo njegov flash i prezadovoljni su (ukljucujuc i mene). I ja bi to isto napravio al je problem sto ne odgovaraju adrese od e398 za flesove od R376 serije. pa ako netko zna kako odredit adrese pojedinih code grupa nek mi se javi pa bi uskoro mogli osvanut i nasi custom monsterpackovi i reflash fileovi. Vidim da se lega koji je zapoceo thread vise ne javlja sto znaci da je najvjerojatnije skuzio da ne pusimo njegovu pricu. Pozdrav lega, bila ti je dobra prica.