Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Night Hawk
    Ja sam pesimističan u vezi toga. Zar nebi mange na HoFo-u več odavno to skužile? Jest da nisam bio tamo par dana al mislim da bi se o tome več odavno "pjevalo" posvuda!?
    Pozdrav
    I ja isto. Da je to istina moslim da bi se taj korisnik malo vise potrudio da to izvuce s moba kako bi sebi stavio. A najmanji problem bi mu bio da napise koji model i koji software je u pitanju jer ak zna koristit sve te navedene programe onda sigurn zna i procitat verziju modela (golim okom) i u meniu pogledat koji flex i flash je u pitanju. Bez tih podataka mu ne vjerujem ni blizu.

pozdrav

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tvrtkod
    Da, al ako ga nemoze skinut onda moze napravit backup flex a eventualno i fleša (ako zna) i stavit na svoj mob. Tako najbolje moze vidjet da li ce to radit ili ne na drugom uredjaju
    pozdrav
    da, jedino to može, iskopirat flex, pa probat.
    ...dok flash neće tako lako

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    da, jedino to može, iskopirat flex, pa probat.
    ...dok flash neće tako lako
    ima sad nekih modernih shema vezanih za backup flasha koristeci ramldr. s njim se moze napravit backup reflasha ili komplet monsterpack. al ja ipak mislim da taj tip nesto mulja. sigurno bi na starnim forumima pisalo o tom. Ako ne na HOFO onda definitivno na motofan.ru jer svi znamo da nema vecih frikova od rusa. zima duga a nemaju sta radit dugih zimskih noci, pa programiraju do j****

pozdrav

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima sad nekih modernih shema vezanih za backup flasha koristeci ramldr. s njim se moze napravit backup reflasha ili komplet monsterpack. al ja ipak mislim da taj tip nesto mulja. sigurno bi na starnim forumima pisalo o tom. Ako ne na HOFO onda definitivno na motofan.ru jer svi znamo da nema vecih frikova od rusa. zima duga a nemaju sta radit dugih zimskih noci, pa programiraju do j****

pozdrav
    , ma imaju oni i u glavi dosta, a i nacija je povelika, k tome zakonska ograničenja ih nikad nisu dirala.
    ta fora s ramldrom mi se ne čini baš pretjerano dobra, jer postoji velika mogućnost da ne pokupi sav sadržaj memorije. recimo na Siemensu to ide bez beda, možeš i definirat memorijske adrese otkud ćeš ga dignut. treba nam samo alat, da netko isprogramira i to je to. jer koliko znam Motorola nema HW zapreke pri pristupu

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    , ma imaju oni i u glavi dosta, a i nacija je povelika, k tome zakonska ograničenja ih nikad nisu dirala.
    ta fora s ramldrom mi se ne čini baš pretjerano dobra, jer postoji velika mogućnost da ne pokupi sav sadržaj memorije. recimo na Siemensu to ide bez beda, možeš i definirat memorijske adrese otkud ćeš ga dignut. treba nam samo alat, da netko isprogramira i to je to. jer koliko znam Motorola nema HW zapreke pri pristupu
    Bas zato je ramdlr dobar jer mu zadas pocetnu i krajnju adresu ROM-a i on ju cijelu iscita. Tip na HOFO (eyesonly_d) je to napravio za E398 i jaku puno ljudi je testiralo njegov flash i prezadovoljni su (ukljucujuc i mene). I ja bi to isto napravio al je problem sto ne odgovaraju adrese od e398 za flesove od R376 serije. pa ako netko zna kako odredit adrese pojedinih code grupa nek mi se javi pa bi uskoro mogli osvanut i nasi custom monsterpackovi i reflash fileovi. Vidim da se lega koji je zapoceo thread vise ne javlja sto znaci da je najvjerojatnije skuzio da ne pusimo njegovu pricu. Pozdrav lega, bila ti je dobra prica.

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bas zato je ramdlr dobar jer mu zadas pocetnu i krajnju adresu ROM-a i on ju cijelu iscita. Tip na HOFO (eyesonly_d) je to napravio za E398 i jaku puno ljudi je testiralo njegov flash i prezadovoljni su (ukljucujuc i mene). I ja bi to isto napravio al je problem sto ne odgovaraju adrese od e398 za flesove od R376 serije. pa ako netko zna kako odredit adrese pojedinih code grupa nek mi se javi pa bi uskoro mogli osvanut i nasi custom monsterpackovi i reflash fileovi. Vidim da se lega koji je zapoceo thread vise ne javlja sto znaci da je najvjerojatnije skuzio da ne pusimo njegovu pricu. Pozdrav lega, bila ti je dobra prica.
    @tvrtkod>
    trebalo bi biti:0x00000000 do 0x02000000, da bi skinuo full zapis memorijskih lokacija. ili možda 0x00000000 do 0xFFFFFFFF, ali tad bi se moglo povući o dosta smeća.
    de otvori novi thread u kojem bi malo više o toj tematici, znači od linka za program preko samih radnji vezanih za isti.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    N93v, v360, 525@v600
    Operater
    Vip
    Godina
    49
    Bodovi
    13.277
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.277, Nivo: 27
    Bodovi: 13.277, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A šta je sa Motokit-om, u njemu imate neki backup ?????
    Nokia n93
    Motorola v360
    Motorola v525@v600

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zrino
    A šta je sa Motokit-om, u njemu imate neki backup ?????
    to je samo za flex kao sto i pise, al ni to nezna napravit da radi.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kakva bi to tema bila bez trenutacno aktualne i vruce SHX biblije. pa evo je:

http://www.motomodders.net/Portals/0...ileHacking.zip

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Linkovi za download besplatnih Java igrica
    By //Wild-Boy\\ in forum Općenito
    Odgovora: 63
    Posljednji post: 29-06-2010, 19:42
  2. D500-Upload Java Igara
    By Shook in forum Samsung
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 08-11-2006, 10:31
  3. Backup??