Evo da ne postavljam novu temu kad je već spomenuti Samsung A800, kakvi su vaši dojmovi o tom mobu, isplati li ga se uzet?
Dali ima gdje za skinit editor polifonijskih melodija za A800
ili kakav drugi program, editor od T100 ne vidi A800.
pozdrav HUMI
Evo da ne postavljam novu temu kad je već spomenuti Samsung A800, kakvi su vaši dojmovi o tom mobu, isplati li ga se uzet?
Pa cuj, kad sam u ducanu pitao tip je rekao da bi prije uzeo Nokiu 6510 nego njega da ga se pita. Ja sam isto bio za takvo rijesenje. Je malen i sladak ali nema IR ni GPRS, sto je velika mana a 6510 ima oboje. Ali zato Samsung ljepse izgleda i laksi je. Ipak nista posebno.
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Da izgleda da ti i ja imamo sličan ukus. Ipak neznam dal bi ga uzela jer iako lijepo izgleda i sve to važno mi je trajanje baterije koje kod ovog nije baš nešto.
Pa jedan od razloga zbog kojeg sam ja vjeran Nokiji je i taj da im baterije traju jaako dugo, a to mi je jako vazno. Ova moja 8310 izdrzi 6 dana. Sto mi vrijedi malen i lijep telefon a na standbyu izdrzi 3 dana.?
Ma ni ne gledaj taj Samsung. Sramota je ne ugraditi mu GPRS i IR.
Pa GPRS ima cak i Alcatel 525![]()
Imaš pravo, ipak je Nokia NOKIA!![]()
ma glupost....sto ce ti ir ili gprs? meni se bas svidja sto je telefon oslobodjen balasta svih nepotrebnih gluposti....cini mi se da je cilj kod ovog telefona bio napraviti sto ljepsi telefoncic s tezistem na kvalitetnoj izradi....
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
pa ic je vrlo koristan kao i gprs
Ma GPRS je apsolutni musthave u danasnje vrijeme.
A IR ludilo stvar, pa mozete sve s njim. Spajat se s laptopom, Pocket PC-em,Palmom,drugom Nokijom...
A 800 je i inace tako tako mob, Samsung nikad u moj dzep.
pa da pogotovo zato sto je danas jako jeftino staviti gprs i ir na mobitel svi bi trebali imati
tocno je da bi svi mogli imati ali je pitanje da li je potrebno i jos preciznije kome je potrebno...Poslao: coma_zgb
pa da pogotovo zato sto je danas jako jeftino staviti gprs i ir na mobitel svi bi trebali imati
svi pisu da je dobro imat ic "mozes ga spojiti na ovo ili ono..." - pa sto onda - sto dobijes time sto si ga spojio? da mijenjas screensavere ili melodije - jer za to sluzi ic....ili da uredjujes svoj kalendar i ostale poslovne aranzmane - za to postoje uredjaji koji su ergonomicniji veceg displaya i podrzavaju i funkcije telefona i nema potrebe jos i telefon tegliti sa sobom "pa da ga spajas"...
moze biti jako korisno ako nemas neki drugi uredjaj pored sebe
Bookmarks