no dobro, sto se tice popravljanja kompa nekome drugome stima format nakon backupa bitnih stvari.
ali krumpirko.. wtf svaki tjedan vracat image s dvda ??
i na desktop stavljat programe, downloade i sl ? jel ti znas cemu sluzi komp?
sto je disk i file sistem, sto je desktop i cemu je namjenjen..
pa nije ti to f**king playstation![]()
eto format c i reinstalacija windowsa nisu uopce problem, ali odrzavanje kompa u radnom stanju ocito nekima jest..
pa se nemogu nacuditi tebi krumpirko. ko klinjo s 13-14 godina koji nema pojma cemu sluzi komp i netko mu nekoc davno "bio jedan kralj i to sve" pokazao sto je image i backup (ili procitao u svemocnom enteru ili bugu ili pcchipu ili gdje vec) i sad je to krajnji domet jednog korisnika.. bah
![]()
to sto ti radis s kompom nije normalno, stovise maltene je identicno kao da svaki dan flashas bios firmware istom verzijom. what is the point ?
tako nikada neces ni znati sto je problem , tj sto si krivo napravio jednom (a jesi jer windowsi se sami nikad ne "samouniste") niti ces ikada moci sprijeciti a tvoj savjet svima ce zauvijek ostati na nivou formata diska.
ne zelim ni zamisljati sto ti drzis na svojem DVDichu od kojih 4,7 gb..
mozda par programa koje vuces iz 2000te i nikada ne koristis druge ? hehe
pih moj boot disk je 160 gb od kojih je 50gb minimalno popunjeno programima s kojima radim a drugi disk je za radove,filmove,mp3 i sl.
zamisljam si zongliranje s tvojim DVDichem i bezbroj DVDa na kojima su ti stvari kao filmovi, radovi i sl nedostupni onaj tren kad ih trebas vec ih moras potraziti, presnimiti hehe i slicne gluposti koje proizlaze iz nacina koristenja kompa na tvoj nacin.
zapravo tvoj komp je velika download masina i nema uopce ulogu kompjutera![]()
instalirat windowse, koristiti ih, zabavljati se, raditi na kompu i jednostavno iskoristiti ono sto je kompjuter danas.
nije cilj doc do nekoga i ponuditi mu svemocan reinstal s imagea vec nauciti ga kako sprijeciti windowse da postanu hrpa smeca tj obrazovati korisnike radu na racunalu... mislim..wtf ovako ce svi postati jeb*ni zombiji i nakon slucajnog nestanka ntldr (u rootu boot diska)fajla raditi backup s imagea ??
ah shit, pun mi desktop ikona i neznam kako napraviti novu toolbar grupu u trayu.. idem si formatirat disk je*o mu pas m*ter glupi windowsiiii!!!! hahaha
krumpirko cemu tebi zapravo sluzi ta kanta lima koju neprestano formatiras ?![]()

" pokazao sto je image i backup (ili procitao u svemocnom enteru ili bugu ili pcchipu ili gdje vec) i sad je to krajnji domet jednog korisnika.. bah
Odgovori uz citat
znaci jedva windowse 95 vidio
vjerojatno 3.11 nacuo da postoje
ahhaha
).
) nakon instalacija i deinstalacija programa (uvijek nešto ostane). A da ne spominjem da sam par puta imao problema i sa nekolicinom bajnih
Microsftovih zakrpa.
što sam mu skrivio...

Bookmarks