Ja formatiram HDD svaki tjedan...
evo da odgovorim na pitanje, zasto svi kazu format C...
vidi sad... dodjem kod nekoga nesta raditi, i recimo neradi mu njegov omiljen browser (IE) neke se stvari gube, driveri su u komi iz kamenog doba, lik nikad cuo za defragmentaciju, i onda ti ja lijepo odlucim, idemo mu sve friško napraviti, spremim podatke na svoj komp, 5 minuta...
stavljam mu OS po odabiru ( razne XP verzije ) i onda dok se instalira, pričamo nešta nevezano za komp, pijemo pivkana, ladimo jaja ( ako je musko ) i tak... vrijeme ugodno prođe i to traje otprilike 1 H ... umjesto da sam tih 1 H trazio po netu recovery programe, skido ih, trazio viruse, micao, cekao da se sve pretrazi...
poanta je da je reinstalacija jedan od najlakših postupaka...
ako nisi otkrio u čemu je problem u pola sata, nemoj se zamarati, samo formatiraj i stavi nove windowse... još će sve ići brže i bolje nego da si popravio staru situaciju...
Možda će vam zvučati glupo, ali moja mjera za reinstal C particije ( windows particije) je popunjenost desktopa...
svi moji projekti kao i sve sto skidam se stavlja na desktop, on bude pretrpan, pa mi se neda pospremati, praviti mape posebne, i onda ja formatiram sve...
svake nedjelje, popodne se stavi nova instalacija windowsa, osim ako se desktop ne pretrpa da kraja, pa uslijedi i prije...
Ja sam sebi napravio Win XP Media Centar edition, koji je na jednom DVDu, posebno za moj komp, sa mojim driverima matine, grafičkei početnim programima, WMP10, codeci, NOD32, NERO i DTools...
sve što trebam napraviti je ubaciti DVD pri bootanju kompa... i apsolutno je SVE automatizirano... od onoga press any key to boot from CD/DVD do Login screena... sve samo napravi i dobijem gotov proizvod...
traje pola sata... svježi windowsi svaki tjedan...
imate program na netu kojim napravite vlastite doze... i stavite svoje drivere koji vam se instaliraju pri pokretanju i sve to...

Odgovori uz citat
" pokazao sto je image i backup (ili procitao u svemocnom enteru ili bugu ili pcchipu ili gdje vec) i sad je to krajnji domet jednog korisnika.. bah

Bookmarks