Compov, ova tema je malo stara, Vuki vjerojatno već sad raspura windowse, zadnji post bio je 06-06-2005, 22:57, a ti si jutros u 01:57 bio malo nadobudan, il si pretraživao stare teme, pa nisi obračao pozornost na starost.....![]()
Compov, ova tema je malo stara, Vuki vjerojatno već sad raspura windowse, zadnji post bio je 06-06-2005, 22:57, a ti si jutros u 01:57 bio malo nadobudan, il si pretraživao stare teme, pa nisi obračao pozornost na starost.....![]()
nije bitno , uvjek je aktualna![]()
ja bi jos samo dodo . kad vec instalirate nove windowse , napravite to tak da vec prije integrirate SP2 u njih ..
onda necete imat zezanciju sa naknadnom instalacijom sp2.. prilicno handy.
ak nekog zanima kak nek pita![]()
"uporedi me
nemam nista nista protiv slobodno
uporedi me sa njom
moja ljubav jak je motiv da
oprostim ti toooooo.."![]()
IstinaIzvorno postao zerobravo
![]()
iako sam samo dva puta do sada formatirao C.
Ušao sam u sve te cake particioniranja diska itd;
ustvari sve to je vrlo jednostavno jer program te
navodi automatski, a ti jednostavno odobravaš njegove postupke.
ALI lako je bit majstor kada imaš pravi "alat"![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja mislio piše prodajem format c;:
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
pa i nije Vuki bas napredovao, samo je sad automatizirao taj format c:Izvorno postao Vuki
![]()
heeeee nest ti magarca naucit![]()
Ja formatiram HDD svaki tjedan...
evo da odgovorim na pitanje, zasto svi kazu format C...
vidi sad... dodjem kod nekoga nesta raditi, i recimo neradi mu njegov omiljen browser (IE) neke se stvari gube, driveri su u komi iz kamenog doba, lik nikad cuo za defragmentaciju, i onda ti ja lijepo odlucim, idemo mu sve friško napraviti, spremim podatke na svoj komp, 5 minuta...
stavljam mu OS po odabiru ( razne XP verzije ) i onda dok se instalira, pričamo nešta nevezano za komp, pijemo pivkana, ladimo jaja ( ako je musko ) i tak... vrijeme ugodno prođe i to traje otprilike 1 H ... umjesto da sam tih 1 H trazio po netu recovery programe, skido ih, trazio viruse, micao, cekao da se sve pretrazi...
poanta je da je reinstalacija jedan od najlakših postupaka...
ako nisi otkrio u čemu je problem u pola sata, nemoj se zamarati, samo formatiraj i stavi nove windowse... još će sve ići brže i bolje nego da si popravio staru situaciju...
Možda će vam zvučati glupo, ali moja mjera za reinstal C particije ( windows particije) je popunjenost desktopa...
svi moji projekti kao i sve sto skidam se stavlja na desktop, on bude pretrpan, pa mi se neda pospremati, praviti mape posebne, i onda ja formatiram sve...
svake nedjelje, popodne se stavi nova instalacija windowsa, osim ako se desktop ne pretrpa da kraja, pa uslijedi i prije...
Ja sam sebi napravio Win XP Media Centar edition, koji je na jednom DVDu, posebno za moj komp, sa mojim driverima matine, grafičkei početnim programima, WMP10, codeci, NOD32, NERO i DTools...
sve što trebam napraviti je ubaciti DVD pri bootanju kompa... i apsolutno je SVE automatizirano... od onoga press any key to boot from CD/DVD do Login screena... sve samo napravi i dobijem gotov proizvod...
traje pola sata... svježi windowsi svaki tjedan...
imate program na netu kojim napravite vlastite doze... i stavite svoje drivere koji vam se instaliraju pri pokretanju i sve to...
u cemu je razlika to sto ti radis, tako format automatizirani i ja koji isto tako cesto koristim True Image?
iPhone 5s 16 GB
pa razlika je u tome sto ja nemoram recimo botati true image, pa čitati image sa DVDa i snimati na HDD...
ja nemam disketnu, samo ubacim DVD i sve se samo radi...
dakle gootovo isto, samo za true image, ti moraš prije instalacije nešta odrediti, ja nemoram...
Nista ne bootam, nemam ni dvd bootabilni ni disketu. Sam restartira komp, izabereb backup koji hocu i traje 4 min i gotovoIzvorno postao Krompirko
backup mi se nalazi na D: disku, tako da ide brze onda
iPhone 5s 16 GB
a joj hahahaha ma kad se probudiš u 1h neznaš di ti je guisca i di glavaIzvorno postao zerobravo
![]()
Seriously?
Bookmarks