Ghost 9.0, aka 2005 isto radi image iz windowsa, trebalo bi biti jednako brzo jer nema resetiranja kompa i dizanja pc-dosa...
Ja sam napokon riješio problem sa sata diskom, uglavnom imam 2 sata kontrolera na ploči, nforce-ove je teška banana, nije podržan od ghosta niti od micronisa, dok promisov radi bez problema...
Isto tako nemreš vratiti image ako već imaš 4 primarne particije na disku (kao što sam ja imao zbog linuxa), jer zbog ograničenja pc-jeva nemreš imati više od 4 primarne particije po hardu, pa ghost nije mogao u MBR ubaciti podatke o svojoj virtualnoj pc-dos particiji koju koristi za vraćanja image-a na sistemski drive...
Uglavnom, fakat sam se namučio dok nisam sve natjerao da radiDa ne spominjem pokušaje instalacije fedore core 3 na nforce3 chipset kada standardni fedorin dvd dolazi sa "sjebanom" podrškom za nforce3 kontrolere pa je potrebno ručno krpanje...
uglavnom, jedina dobra stvar je što sam sada puno pametniji
![]()

Da ne spominjem pokušaje instalacije fedore core 3 na nforce3 chipset kada standardni fedorin dvd dolazi sa "sjebanom" podrškom za nforce3 kontrolere pa je potrebno ručno krpanje...
uglavnom, jedina dobra stvar je što sam sada puno pametniji
Odgovori uz citat
Bookmarks