nebi htio komentirat gornje postove![]()
samo da se pohvalim, ja sam zadnji put formatirao svoj komp 22.11.2004. komp radi svaki svaki dan od jutra do mraka, u savrsenom stanju je, dakle mogu reci za sebe da znam odrzavat racunalo![]()
Slažem se...
ja i on ćemo nastaviti na PVT... ako on hoće...
što sam mu skrivio...
i sve ono što sam ja reko, on je izvlačio potpuno drugačije zaključke...
nije granica windowsa kad se pretrap desktop nego je meni granica kad pretrpam desktop...
mozda me krivo shvatio na pocetku, imam dva svoja racunala. na ovome se rade samo poslovi, download... i da pogodio je, to je kanta za download...
ja imam svoje privatno racunalo koje ne formatiram toliko često...
opet stvar koliko cu i kad cu formatirati je samo moja, a racunalne komponente su napravljene da to mogu podnjeti... sasvim normalna stvar... osim toga, nikad neradim hard format, i brisem uvijek samo jednu particiju ( 10 gb konkretno) dok sve ostlo sto se nalazi na racunalu, ostaje na njemu...
Ovo sto sam reko da sam radio na vise operativnih sistema, je samo iz razloga sto kolega sa foruma misli da neznam što je MCE..., a mogu mu reci, da sam mozda jednom ili dvaput pokrenio MC software i on mi je i tako nebitan na ovim dozama, bitno je samo da su stabilniji od bilo kojih drugih koje sam imao...
zašto nemože shvatiti da ja nisam jedan od onih koji računalo koriste samo za igre to je njegova stvar...
ja sam od osoba koje te nece napadati izjavama koje uopce nisu utvrdjene... nemozes tvrditi nista o meni jer me neznas... ja jedino mogu samo reci o sebi ili osobe koje me poznaju... na vama ostalima je da mi vjerujete ili ne...
zzz:
ljudi koji kvalitetno rade svoj posao u servisima su skupi... poslodavaoci traze neke omjere... da nadju koliko toliko dobre ljude za servis...
Ovo sto si ti nabrojao su tvrtke koje se bave SAMO prodajom... servis je samo uz prodaju, i onako oni nista ne popravljaju vec salju nekom drugom serviseru...
tvrtka bratica je Internet studio, Tiskaonica, Odjel za programiranje i ispitivanje opreme... zaposleno je 2 ljudi koji su u odjelu za servis i testove...
ja kako idem u školu, nemam full satnicu, ali mi taj posao omogućava da se zaradi dobra lova... i imam mnogo dobrih pogodnosti... i znam da su lege iz studia dosta obrazovani i u poslu im je bitno i zadovoljstvo osim place... pa kad se svi znaju i pokrenu projekat to mnogo bolje funkcionira nego vjerojatno netko ko se zaposlio U IT trgovinama i radi iza pulta na servisu za neku mau placu, nezadovoljan ili poluzadovoljan svojim poslom...
Zadnji uredio Krompirko : 11-05-2006 u 12:44
nebi htio komentirat gornje postove![]()
samo da se pohvalim, ja sam zadnji put formatirao svoj komp 22.11.2004. komp radi svaki svaki dan od jutra do mraka, u savrsenom stanju je, dakle mogu reci za sebe da znam odrzavat racunalo![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo za LOL...
na staroj 486
windowsi NT se vrte od 99 godine... jest da se upali mozda jednom godisnje, ali sta je tu je... stabilni su doze..
u killa skroz si dobar....Izvorno postao flOorKilla
![]()
ja sam komp zadnji put formatirala negdje na ljeto prošle godine, a upaljen je isto od jutra do mraka, vrte se igrice, programi, surfa se netom... hehe![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
maximagnus ti ga brate pretjera sa raspravom!
Nemaš pravo podcijenjivati nijednoga člana foruma u njegovom odnosu prema vlastitom PC.
Pogotovo ti ne opravdavam prepiranje s Krompirkom jer dečko je više nego od pomoći na ovome forumu i možemo biti sretni što je stalni član foruma i nebrojeno puta već pomogao svojim savjetima i zaključcima.
Nitko ti ne zavrče ruku da radiš točno ono što ti netko savjetuje preko neta nego je to izbor slobodne volje.
Osobno za sebe smatram da sam mnogo napredovao u zadnje dvije godine od kada sam aktivno na net-u. U samome startu sam se zaletio pa bio moderator na par foruma ali me je početničko oduševljenje tobožnje moći napustilo jer pravi poziv ovoga slobodnoga medija je pomoć onima s manje znanja od sebe.
Podijeliti svoja saznanja i spoznaje je pravi cilj Interneta.
Ono što ti radiš s trenutnom temom čisti je SPAM![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
format..format...format.. :throw: (na drugoj strani glaksije, 2 metra dalje)![]()
Zadnji uredio maximagnus : 11-05-2006 u 23:42
Eto opet podcijenjuješIzvorno postao maximagnus
a uopče nemaš pojma da sam recimo samo formatirao dva puta kom u 4 godine (a kao da je to važno)
PC je super jednostavno održavatiako imaš alate(čitaj programe) za njegovo zdravlje.
Netreba mi Enter jer imam DCM tako da svaka tražena informacija na netu je moja!
EEEEEE DA zaboravio si pored tolike silne pameti da neki mogu uključiti pretplatu na temu i da kasnije ispravke ti ne pomažu ako editiraš svoje postove kada vidiš i sam da si pretjerao.Na kraju izgleda da si ti ispao Bikčina uškopljena![]()
George Eliot
Ja imam dvije particije pa onda na jednoj idem na internet i skupljam viruse (tu svako malo formatiram) a ne drugoj imam sve važno.
ali vidite da je tem,a bila vrlo stara
Ali ono što piše na početku, nekako svaki odgovor ide na format C, to se i sad dešava
Odo ja sad formatirat, eto me za jedno 40 min![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Da li se particija može napravit poslije instaliranja windowsa.Nisan bas puno upoznat sa time.
naravno da moze![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nađi programe Partition Magic ili Paragon Partition Manager i samo ih štancaj.Izvorno postao Marko01
ja ih imam 8 jer se jedino tak mogu snaći u toj hrpi svega
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
da, ali ne može raditi particije na onom dijelu harda na kojem je instaliran. barem meni nije htio...Izvorno postao V3rt!g(o)
morala sam ici na format ci riješiti to kod instalacije windowsa.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Kako ne može, ja sam uspješno napravio upravo to.
Možda si nešto krivo podesio.
Puno vam hvala.![]()
defragmentiraj HDD prije nego sto budes radio particije...
Zasto mi nece da napravi particiju????![]()
Kad odredin koliko ce mi bit particija i ono sve next prodjen.Jeli triban sacekat ili stavit apply ono doli??
treba i apply i on ce ti particiju napraviti sljedeci put kad upalis racunalo...![]()
Može li mi ko dat priko rapida full verziju partition magic-a.
Evo uploadam...
da si na najslabijem asdnu , dosad bi vec uploadao omanju igricu![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Ma lol, otišo sam u grad dok se uploadalo i sad se vratio.
PartitionMagic 8.0:
http://rapidshare.de/files/21947361/...c_8.0.rar.html
Crack:
http://rapidshare.de/files/21931616/Crack.rar.html
Dali je mislio na ovako nešto dečki??Izvorno postao Marko01
http://www.phazeddl.com/search.php?q=partition%20magic
George Eliot
Ja san ima skinut pm8.0 pa mi je samo triba crack.
Hvala vam.
Napravljena i je particija.
Zadnji uredio Marko01 : 01-06-2006 u 20:50
Kako vam se čini ovaj prijedlog nenoXtreme-a sa 4 particije http://www.forum.hr/showthread.php?t=22253 ?Kaže da mu je druga samo za program files..Kako se može/može li se napraviti da mi windowsi kad instaliram neki novi program odmah ponude da ga instaliram u d:\program files,a ne u c:\program files(gdje su i windowsi)?Još pitanje za 4. particiju...
On kaže: "Kasnije kada instalirate windowse i kažete im da virtualnu memoriju presele na f: disk, kao veličinu virtualne memorije stavite 10% manju od veličine diska. (npr 1gb particija, 900 MB virtualna memorija)." Gdje se to kaže windowsima da presele virtualnu memoriju na f?
Bookmarks