ljudi neznaju mnogo pa kažu format c: i zbogom... jer jedino to znaju a to je formatirat...
ljudi neznaju mnogo pa kažu format c: i zbogom... jer jedino to znaju a to je formatirat...
Seriously?
Compov, ova tema je malo stara, Vuki vjerojatno već sad raspura windowse, zadnji post bio je 06-06-2005, 22:57, a ti si jutros u 01:57 bio malo nadobudan, il si pretraživao stare teme, pa nisi obračao pozornost na starost.....![]()
nije bitno , uvjek je aktualna![]()
ja bi jos samo dodo . kad vec instalirate nove windowse , napravite to tak da vec prije integrirate SP2 u njih ..
onda necete imat zezanciju sa naknadnom instalacijom sp2.. prilicno handy.
ak nekog zanima kak nek pita![]()
"uporedi me
nemam nista nista protiv slobodno
uporedi me sa njom
moja ljubav jak je motiv da
oprostim ti toooooo.."![]()
IstinaIzvorno postao zerobravo
![]()
iako sam samo dva puta do sada formatirao C.
Ušao sam u sve te cake particioniranja diska itd;
ustvari sve to je vrlo jednostavno jer program te
navodi automatski, a ti jednostavno odobravaš njegove postupke.
ALI lako je bit majstor kada imaš pravi "alat"![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja mislio piše prodajem format c;:
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
pa i nije Vuki bas napredovao, samo je sad automatizirao taj format c:Izvorno postao Vuki
![]()
heeeee nest ti magarca naucit![]()
a joj hahahaha ma kad se probudiš u 1h neznaš di ti je guisca i di glavaIzvorno postao zerobravo
![]()
Seriously?
Ja niti ne snimam na dvd, držim to na drugoj particiji...
Mene je taj Ghost zeznuo (da ne prostačim)! Samo C: disk - 2 CD-a - SUPER! Kad je doslo vrijeme za reinstal ubacim ja to kako treba i krene on, završi prvi, dođe na 95% drugog CD-a i traži TREĆI (imaginarni) cd...
Sad sam napravio sa Acronisom u 5min (za razliku od Ghosta...) i iskreno se nadam da neće bit problema![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ghost 9.0, aka 2005 isto radi image iz windowsa, trebalo bi biti jednako brzo jer nema resetiranja kompa i dizanja pc-dosa...
Ja sam napokon riješio problem sa sata diskom, uglavnom imam 2 sata kontrolera na ploči, nforce-ove je teška banana, nije podržan od ghosta niti od micronisa, dok promisov radi bez problema...
Isto tako nemreš vratiti image ako već imaš 4 primarne particije na disku (kao što sam ja imao zbog linuxa), jer zbog ograničenja pc-jeva nemreš imati više od 4 primarne particije po hardu, pa ghost nije mogao u MBR ubaciti podatke o svojoj virtualnoj pc-dos particiji koju koristi za vraćanja image-a na sistemski drive...
Uglavnom, fakat sam se namučio dok nisam sve natjerao da radiDa ne spominjem pokušaje instalacije fedore core 3 na nforce3 chipset kada standardni fedorin dvd dolazi sa "sjebanom" podrškom za nforce3 kontrolere pa je potrebno ručno krpanje...
uglavnom, jedina dobra stvar je što sam sada puno pametniji
![]()
E da, navodno Norton Systemworksov 2005 DVD nudi mogućnost ubacivanja drivera za SATA i SCSI kontrolere kao kod instalacije windowsa xp, ono lupiš F6 pukneš mu disketu, on si povuče kaj mu treba i sve šljaka. No, to još nisam stigao isprobati, a trenutno niti nemam potrebe...
Kad formatiraš hard(morat ćeš kad-tad,posebno ako imaš sp2)
Instaliraš windoze drivere i programe s kojima radiš,naravno na jednu particiju,spojiš se na internet,downloadiraš informacije o antirvirusima s antivirusnim programom koji koristiš,napraviš backup na dvd ili neku particiju(hard veći od 20 gb obavezno particionirati na 2 paricije ako nemamo još jedan hard)i oleee
Možemo kud god nas volja,naravno moramo imati u vidu da sve dokumente koje radimo moramo ostaviti na drugoj particiji i u slučaju da se sistem sruši ili "šteka"pokrenemo system restore i to je to.
preporučam svakom tko nije formatirao hard nikad da to nauči.to su osnove
Bookmarks