pa pogledaj si na net malo prosurfaj. to je jako lagano.
Pozdrav !
Da li možda netko zna kako da otključam SGH x530.
pa pogledaj si na net malo prosurfaj. to je jako lagano.
gledam več dosta dugo i nemogu nači ništa za ovaj model
a zna li neko za Z230????
###1410989180026
thanks... for all
###1410989180026
= Citat =:
Originally Posted by Mravuljak = View Post =
Mozda kasno palim, ali evo:
Samsung X200
1. Stavi karticu mreze koju zelis otkljucati (pretpostavljam 098 ili 091)
2. Kod poruke o pogresnoj kartici utipkaj *#9998*3323#. Pritisni odaberi (lliti 1 opcija). Pricekaj, mobitel ce se restartat. Naci ce mrezu.
3. Utipkaj *0141# i pritisni zovi. Javit ce ti se poruka da je mobitel personaliziran.
4. Ugasi mobitel. Umetni drugu karticu.
5. Nakon ukucavanja PIN-a trazit ce te kod i onda ukucas 8x 0.
Jedini bed je sto ces kod 095 kartice morati svaki put ukucavati 8 nula kad ga palis.
ovako, uspio sam ga otključati s tomato na T-mobile po ovom tutorijalu.
E sad, ipak bih ga htio imati na TELE2
problem je kad stisnem *0141# on ispiše već personaliziran i svaki put kad ga palim moram odraditi cijeli postupak.
Kako da ga ponovno resetiram, odnosno depersonaliziram da ne moram svaki puta kad ga palim kucati *#9998*3323# pa čekati, pa odaberi 1 pa čekati..... itd?
Niti jedan od kodova koji se spominju u sekciji Samsung ga ne de-personalizira, ili ja nisam naišao na njega???????
Hvala unaprijed
EDIT:
riješeno ovako: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=297542&postcount=53
poslije se da personalizirati i na drugu karticu
Zadnji uredio milo dete : 24-03-2008 u 13:39
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
jel zna neko za e250 kako ide
DOWNLOAD
Ovo bi trebalo otključati c300,e250,x510,x530
Pozdrav posto sam ja totalno nov a uz to i prava neznalica nadam se da necu nesto pogresiti.
Moje pitanje je mogu li i ako mogu kako da otkljucam x680 a nemam karticu na koju je otkljucan?
Unapred hvala i izvinjavam se ako sam nesto pogresio
Veliko hvala uspelo je. Sad me jos samo interesuje jesu li punjaci od x680 i e330 komaktibilni
Hvala mnogo
E sad ja znam da sam dosadan ali molio bih opet za pomoc. Pre par minuta sam pokusao ubaciti karticu od druge mreze i pokazuje mi kao da je zakljucana a nije a kad vratim onu sa kojom sam otkljucao radi normalno bez ikakvih problema. Unapred zahvaljujem za pomoc
Pozdrav!
Trebam ufreeze code za samsung z240, nemam nikakvog iskustva sa samsungom
jel mi za to treba usb za flashanje
hitno je!!!
There are no shortcuts in evolution.
>Kakav code...????
pise mi na mobitelu phone freeze sim kartica nije dostupna obratite se davatelju usluga jer je vise puta upisan krivi broj
There are no shortcuts in evolution.
ee, to je već nešto što ćeš morati u servisu rješit
Jel mi netko može dati savjet. Imam E250 lockan je uređaj samo na taj određen sim. To se može isključiti,ali bi želija uz to i otljučat uređaj da bude slobodan prema svim mrežama. Jel mi netko može dat savjet kako da uklonim barem taj SIM lock jer sam već napravija full reset preko kodova,ali nije pomoglo? Inače unio sam ovaj kod: *2767*3855# za full reset...
Kupio sam D900 na crno i tip mi je rekao da je lockan na vip...ja sam naravno isprobao dal mozda radi na tele2, i radi bome jos i danas...
sad me zanima kaj trebam napraviti da bi radio na vip/tmobile jer kad ubacim jednu od tih sim kartica lijepo ih prepozna,trazi pin i sve ok,samo ne lovi signal (kad je tmobile), a kad ubacim vip tad pokazuje puni signal,no ako nazovem taj broj onda javlja da je nedostupan......
kako da to rijesm???
Imam D900i lock-an na T-mobile.
Kako da ga otkljućam, imam USB kabel koji dodje u paketu, pa me zanima dali i kako se može otključati preko kompjutera - ne želim majstoru u servis ako nije potrebno!!
THNX![]()
samo unlock/flash kabel ,nikakav USB data kabel,majstor ti je jedino riješenje u ovom slučaju
Bookmarks