da ali naokn gasenja sve ispocetka.
da ali naokn gasenja sve ispocetka.
Ma nije ispocetka nemoj ljudima krivo govorit treba samo upisat 8 NULA !Izvorno postao khideg
Zar je to problem?A zasto bi nekom lopovu dao 100 kn za isto!
Tocno VIP radnik koji radi u njihovom Shopu! I onda sam ljut na samog sebe i ostale a i razocaran i onda se pitam! zasto je uopce Telefon zakljucan da bi netko zaradio?
Pozdrav!
to je već globalni problem, rijetki su operatori koji ne zaključavaju telefon, što je zbilja glupo s obzirom da si ti njegov vlasnik nakon kupnje...Izvorno postao Jole911
no, takve stvari se događaju i kod automobila (na svim novima gotovo nemoguć bilo koji servis bez spajanja dijagnostičkog uređaja). jednostavno, ruka ruku mije, svi žele dio kolačića
nisam davo krive info,smao sam pito jel sve ispocetka ilio ne? ..tnx na info,,znaci smao 8x 0 i gotovo.Izvorno postao Jole911
a jesi se pitao zašto telefon u operatera košta 5-10x manje nego otključan telefon u običnoj trgovini. e, pa i operater ti nudi otključan telefon, ali za njegovu normalnu cijenu, a ne povoljnu cijenu koju nudi svojim korisnicima, dakle očekuje da doplatiš ako želiš otključan i otvoren telefon i to je ono što ti naplaćuje. mislio sam da su do danas svi toga svjesni..Izvorno postao Jole911
Bookmarks