E ja sam tako radio na SGH X660V onda pokusaj od ovih gore kodova neni se mobitel iskljucio nakon upisivanja toga koda!
Pozdrav!
Pokušso sam sa *2767*688YOURIMEI i nakon toga prihvatilo mi je drugu karticu, aki pošto je to privremeno upucao sam mu *0141# . Nakon toga me pita Enter SIM lock password. utipkam 00000000 ali se nista ne događa. Jednostavno ne prihvaća..
Molim Vas pomozite.....
E ja sam tako radio na SGH X660V onda pokusaj od ovih gore kodova neni se mobitel iskljucio nakon upisivanja toga koda!
Pozdrav!
vidis to nisam nikad cuo s imei?Izvorno postao FireM
probaj umjesto imei staviti # i onda osalo sve... trebalo bi raditi.
Nemoj forsirat ako zakljucas totalno mob imat ces problema vise nego sad!
Imam VIP,Tele i Simpa kartice....Otključan mi je mob na Simpu...Kada upišem *#9998*3323# u Simpu ništa se ne pojavi.Kada ubacim bilo koju drugu odmah mi dođe do network lock i ne prihvaća 00000000. Kada pokušam upisat *#9998*3323# tu ne ide...jer prihvaća samo slova...a nemam gdje to upisat već
samo tu...
idi ovako..
stavi VIP
*#9998*3323#
EXIT stisni broj 7 8 ili 9. mob se resetira
*0141# zelena slusalica
stavi neku drugi karticu koja ne radi
8x 0
Ja sam ful radio prema ovome:
1. Turn off your phone, put in a SIM of a provider that it is not locked to, and turn it back on.
2. At the wrong card message, type *#9998*3323#. A message will pop up telling you to press exit, so hit the right softkey. Choose number 7 (or 8 or 9 work, I think). Your phone will reboot and your SIM will work.
3. Type *0141# and then hit call. This will give you a message saying your phone is personalized.
4. Power down your phone and insert a SIM card other than the one that is in it. Power back up your phone.
5. At the SIM code prompt type 00000000, that is 8 zeroes.
Your phone should now be unlocked
Pozdrav!
Mene ne pita "wrong card message" već samo "network lock"...a tu ne mogu upisat ništa osim brojeva a 0000000 mi ne prihvaća....Ajd Khideg na ICQ
Zadnji uredio Stype : 13-03-2006 u 23:56
ej, pa ne mogu sad to,jer mi nece loudat dok ima firewall.
Ok....Svejedno Hvala
![]()
hvala ljudi na odgovorima. nadam se da ce mi pomoći. ostao mi mob u firmi pa ne mogu sada isprobati.
javljam se sutra nakon posla da Vam kažem rezultate
Usput da li postoji neki kod koji poništava personizaciju?
Mene još muči zašto za password network locka ne prihvaća 00000000 ni na jednoj kartic i ne mogu tu ukucati ništa osim brojeva...i ne šalje mi nikako wrong card message i![]()
Nesto si sprcko mozda iskljucio u MENIu Sim Zakljucan ili Pin zakljucan jel si dirao tu nesto?
udji u MENI i omogusi sve zastite!
Pa ispocetka!
1. Turn off your phone, put in a SIM of a provider that it is not locked to, and turn it back on.
2. At the wrong card message, type *#9998*3323#. A message will pop up telling you to press exit, so hit the right softkey. Choose number 7 (or 8 or 9 work, I think). Your phone will reboot and your SIM will work.
3. Type *0141# and then hit call. This will give you a message saying your phone is personalized.
4. Power down your phone and insert a SIM card other than the one that is in it. Power back up your phone.
5. At the SIM code prompt type 00000000, that is 8 zeroes.
Your phone should now be unlocked
Onda kad sve uradis stavi drugu karticu i 1 pisi pin od kartice pa onda 8 NULA!
A da ga nisi zakljuco skroz?
Pozdrav!
Treba ti master security code !!!!
Sve sam bio omogućio zaštite i ipak mi nije poslalo wrong card message.I stalno mi traži network lock za kojeg ne prihvaća osam 0..Svejedno hvala---![]()
A gdje to mogu nać???Izvorno postao exotica
Procitaj i radi kako sam ti napisao !
Pozdrav!
Ma sve sam pokušao,pročitao,više puta probao,sve zaštite omogućio...Čitao 5 puta cijeli thread ali nikako nisam uspio doć do poruke wrong card message a nitiIzvorno postao Jole911
jedan kod mi nije upalio...![]()
Daj mi IMEi
35585400621557 /901Izvorno postao exotica
daj se ostavi toga. covjece to radi samo za nokije i nema veze sa samsungom, sta si navalio na taj mastercode.Izvorno postao exotica
zablokirat ces covjeku mobitel i onda ce bit sranja.
Ne zelim se natezati s tobom,mi smo si rekli sto smo imali i ciao.. Sto se tice pitanja za imei,vidljivo je da nisam nista poslao u obliku odgovora, nit sam covjeka poslao na krivi put nit mi je to namjera!!! Cemu napad!? Zelim nesto isprobati da li bi moglo pomoci i to je sve.
uopce te ne napadam samo ti zelim pomoci da ne napravis nikakvu stetu.. dobro je sto nisi nista poslao. ne zelim se svadati niti biti u nekakvom ratu s tobom. govorim sto je najbolje za sve.Izvorno postao exotica
A po cemu si to zakljucio da radi samo na NIKIAMA radi i na Samsungu jer sam ja svog ne otkljuco nego omogucio drugoj kartici pristup i odlicno funkcionira!Samo svako pu treba pisat 8 Nula gdje je problem?Izvorno postao khideg
A i mene si ispitivao i rekao da si napravio!
A sta moj mobitel kojeg sam kupio mogu ga i lupit od zid jer sam ga platio!
Pozdrav!
Bookmarks