Ovaj post je dosta star znam no upravo otkljucao x200 pa zahvaljujem autoru. Big thanks!
Ovaj post je dosta star znam no upravo otkljucao x200 pa zahvaljujem autoru. Big thanks!
sta bi trebao tocno ukucati u x 200 da ga otkljucam?
tnx
Mozda kasno palim, ali evo:Izvorno postao marass
Samsung X200
1. Stavi karticu mreze koju zelis otkljucati (pretpostavljam 098 ili 091)
2. Kod poruke o pogresnoj kartici utipkaj *#9998*3323#. Pritisni odaberi (lliti 1 opcija). Pricekaj, mobitel ce se restartat. Naci ce mrezu.
3. Utipkaj *0141# i pritisni zovi. Javit ce ti se poruka da je mobitel personaliziran.
4. Ugasi mobitel. Umetni drugu karticu.
5. Nakon ukucavanja PIN-a trazit ce te kod i onda ukucas 8x 0.
Jedini bed je sto ces kod 095 kartice morati svaki put ukucavati 8 nula kad ga palis.
= Citat =:
Originally Posted by Mravuljak = View Post =
Mozda kasno palim, ali evo:
Samsung X200
1. Stavi karticu mreze koju zelis otkljucati (pretpostavljam 098 ili 091)
2. Kod poruke o pogresnoj kartici utipkaj *#9998*3323#. Pritisni odaberi (lliti 1 opcija). Pricekaj, mobitel ce se restartat. Naci ce mrezu.
3. Utipkaj *0141# i pritisni zovi. Javit ce ti se poruka da je mobitel personaliziran.
4. Ugasi mobitel. Umetni drugu karticu.
5. Nakon ukucavanja PIN-a trazit ce te kod i onda ukucas 8x 0.
Jedini bed je sto ces kod 095 kartice morati svaki put ukucavati 8 nula kad ga palis.
ovako, uspio sam ga otključati s tomato na T-mobile po ovom tutorijalu.
E sad, ipak bih ga htio imati na TELE2
problem je kad stisnem *0141# on ispiše već personaliziran i svaki put kad ga palim moram odraditi cijeli postupak.
Kako da ga ponovno resetiram, odnosno depersonaliziram da ne moram svaki puta kad ga palim kucati *#9998*3323# pa čekati, pa odaberi 1 pa čekati..... itd?
Niti jedan od kodova koji se spominju u sekciji Samsung ga ne de-personalizira, ili ja nisam naišao na njega???????
Hvala unaprijed
EDIT:
riješeno ovako: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=297542&postcount=53
poslije se da personalizirati i na drugu karticu
Zadnji uredio milo dete : 24-03-2008 u 13:39
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
ok, napravila sam to na samsung x160 koji je kodiran na vip... i proradio je na t-mobile karticu ali nije htio na vip karticu... pokazivao je poruku "pogrešna kartica". onda sam isto to napravila za vip karticu, kad sam utipkala kod za personaliziranje pisalo je da je već personaliziran... i skinula sam kod sa kartice, onih 8x0... ubacila simpu i radio je. pa sam opet probala vip, ali je opet pokazao da je pogrešna kartica, opet sam ponovila postupak ali je ovaj put na zadnjem onom koraku, kod i zelena tipka pokazalo personalizacija. i sad opet ne radi na simpu. što sam krivo napravila?
jeli moguce otkljucati L760 pomocu kodova ???
Nikako nemogu SIM LOCK onemogućiti. Naime, odblokirao sam aparat sa 098 na 091 i
sve sam učinio kak' je opisano no ...... sa vipovom karticom u kojoj mogu ući u /menu/ uvjek mi "kaže" ... kriva šifra (onih 8 nula), a kada stavim drugu vip karticu i upalim tel., prvo što me pita je da unesem tu šifru za SIM card. Gdje grješim???
Bookmarks