Da ja malo razjasnim meni netrazi PIN ni od one koju sam otkljuco a ni od one na koji je bila zakljucana znaci na 2 mreze radi a 3. T-shut nisam probao jer je nemam!
Pozdrav!
Kako otkljucati E760 koji je kupljen u Tele-u 2. Kad stavim neku drugu karticu trazi me network lock password koji nije 8x 0. Molim pomoc!
Pa fala bogu da nije treba ga prije toga otklucat!
Probaj s onim mojim uputama ako nejde potrazi tu na forumu ima raznih sifri mozda neka i uspije!?
Pozdrav!
Jel se moze kak E250 otkljucat? Da ga nemoram u servis davat?
A malo pretrage urodi s ovim:
Samsung sgh E250 unlock
Već sam jednom dokazao, a radi se o otključavanju E250 !!
Kratko i glasno, ili platiš unlockeru 35kn ili si naručiš kabel iz EU i čekaš ko lud i pljuneš nekih 25€ prema razlici od 35KN hmmm, neznam šta da još kažem !!!
Zaključak, pljuneš unlockeru 35kn i imaš FREE PHONE bez garancije i ak ti se prdne moreš ga uvijek riješit bez napominjanja jooj znate zaključan je !!!
POGLEDAJ TUKIC !!!![]()
da li se moze na taj nacin otkljucati Z230???
###1410989180026
Pozdrav !
Da li možda netko zna kako da otključam SGH x530.
Može li se Samsung C170 Simpa otključati putem kodova ili mora u servis?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Mislim da si nedovoljno tražio po forumu.....
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=797988&postcount=6
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57166
pa pogledaj si na net malo prosurfaj. to je jako lagano.
gledam več dosta dugo i nemogu nači ništa za ovaj model
a zna li neko za Z230????
###1410989180026
thanks... for all
###1410989180026
jel zna neko za e250 kako ide
Pozdrav posto sam ja totalno nov a uz to i prava neznalica nadam se da necu nesto pogresiti.
Moje pitanje je mogu li i ako mogu kako da otkljucam x680 a nemam karticu na koju je otkljucan?
Unapred hvala i izvinjavam se ako sam nesto pogresio
Veliko hvala uspelo je. Sad me jos samo interesuje jesu li punjaci od x680 i e330 komaktibilni
Hvala mnogo
E sad ja znam da sam dosadan ali molio bih opet za pomoc. Pre par minuta sam pokusao ubaciti karticu od druge mreze i pokazuje mi kao da je zakljucana a nije a kad vratim onu sa kojom sam otkljucao radi normalno bez ikakvih problema. Unapred zahvaljujem za pomoc
Pozdrav!
Trebam ufreeze code za samsung z240, nemam nikakvog iskustva sa samsungom
jel mi za to treba usb za flashanje
hitno je!!!
There are no shortcuts in evolution.
>Kakav code...????
Bookmarks