prije svega pozdrav svima !!!
ja sam tu novi a i trebam par odgovora na pitanja !!
sta se tice eosa kao i neki ja sam se odlucio za eos 350d
pa je bila opcija naravno da kupim najjednostavniji sa 18-55 lecom pa dok sma lutao netom naisao sma na opciju eos 350d sa 18-55 + 55-200 lecom
naravno na svu moju srecu uspio sma skupiti novce i kad sam dosao u ducan jedni su rekli da treba cekat 2 tjedna i ljubano sma ih pozdravio , nasao sma i jos jedan ducan koji "imaju" taj kit ali ispostavilo se da nemaju tako da se moralo cekat 2 tjedna
a ne narucuju ako se ne uplati ali ok uplatio sam ali proslo je 2 tjedna da bi mi rekli da uvoznik nije nabavio niti jedna primjerak.. sto mi je malo glupo s obzirom ako je nesto naruceno a posiljka dolazi trebalo bi biti ... da ne duljim tu je jedan problem ali rekli su da uskoro dolazi 99%
nego mene vise zanima razlika dali se isplati uzet taj kit sa 2 lece koj kosta za gotovinu sa svim 8300 kn us to dolazi i batery grip punjac i baterija ili 17-85 is kit + batery grip
pa ako nekome nebi bilo tesko da mi objasni u cemu je razlika jer ova druga opcija sa jednom lecom kosta 11000 kn !?! sto mi je jako cudno !!
novi sam u svijetu slr fotoaparata pa bi me zanimale te pojedinosti ... jer me vise zanimaju snimke u pokretu (sport) i priroda (pejzazi , i zivotinje)
i jos jedno lagano pitanje a nadam se da netko ima iskustva , posto za taj foto aparat trebam i karticu razmisljao sam o SAN DISK-ovoj kartici od 512 mb , pa me zanima kolika je stvarno razlika u drugim CF karticama drugih proizvođaca .. iako svi preporucuju SAN D.kartice kao najbrze pa me zanima kolko je to stvarna razlika i dali se ona osjeti ! i zadnje pitanje dali ova kombinacija sa 2 lece odgovara mojim potrebama !!
ako sam pitao kakvu glupost ispricavam se ..novi samhvala !!

hvala !!
Odgovori uz citat
Bookmarks