Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 46

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2005
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prije svega pozdrav svima !!!
    ja sam tu novi a i trebam par odgovora na pitanja !!
    sta se tice eosa kao i neki ja sam se odlucio za eos 350d
    pa je bila opcija naravno da kupim najjednostavniji sa 18-55 lecom pa dok sma lutao netom naisao sma na opciju eos 350d sa 18-55 + 55-200 lecom
    naravno na svu moju srecu uspio sma skupiti novce i kad sam dosao u ducan jedni su rekli da treba cekat 2 tjedna i ljubano sma ih pozdravio , nasao sma i jos jedan ducan koji "imaju" taj kit ali ispostavilo se da nemaju tako da se moralo cekat 2 tjedna
    a ne narucuju ako se ne uplati ali ok uplatio sam ali proslo je 2 tjedna da bi mi rekli da uvoznik nije nabavio niti jedna primjerak.. sto mi je malo glupo s obzirom ako je nesto naruceno a posiljka dolazi trebalo bi biti ... da ne duljim tu je jedan problem ali rekli su da uskoro dolazi 99%
    nego mene vise zanima razlika dali se isplati uzet taj kit sa 2 lece koj kosta za gotovinu sa svim 8300 kn us to dolazi i batery grip punjac i baterija ili 17-85 is kit + batery grip
    pa ako nekome nebi bilo tesko da mi objasni u cemu je razlika jer ova druga opcija sa jednom lecom kosta 11000 kn !?! sto mi je jako cudno !!
    novi sam u svijetu slr fotoaparata pa bi me zanimale te pojedinosti ... jer me vise zanimaju snimke u pokretu (sport) i priroda (pejzazi , i zivotinje)
    i jos jedno lagano pitanje a nadam se da netko ima iskustva , posto za taj foto aparat trebam i karticu razmisljao sam o SAN DISK-ovoj kartici od 512 mb , pa me zanima kolika je stvarno razlika u drugim CF karticama drugih proizvođaca .. iako svi preporucuju SAN D.kartice kao najbrze pa me zanima kolko je to stvarna razlika i dali se ona osjeti ! i zadnje pitanje dali ova kombinacija sa 2 lece odgovara mojim potrebama !!
    ako sam pitao kakvu glupost ispricavam se ..novi sam hvala !!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    Nokia , sammy
    Operater
    T-shrot
    Godina
    51
    Bodovi
    11.797
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.797, Nivo: 26
    Bodovi: 11.797, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17-85 objektiv ti kosta cca 6000+ kuna i zato je cjena veca nego u ovom prvom kitu .

EF-S18-55 i 55-200 su recimo "obicni" objektivi koji ce zadovoljiti prosjecnog korisnika , plasticno tjelo ali daju ok slike .
    17-85 je puno kvalitetniji objektiv i ima IS , negov raspon koristenja je puno veci nego kod 18-55 i bolje ce ti posluziti za svakodnevno koristenje . Ugl morat ces se pomiriti s cinjenicom da ces prije ili kasnije morat dat preko par tisucica kuna za neki kvalitetniji objektiv . Bilo od canona ili nekog drugog proizvodjaca . Kod nas za objektive plackaju (canon) a "zamjenskih" tj od drugih firmi po hr nisam nasao niti jednog - barem ne na netu . Znaci da neam ne preostaje nego otici negdje preko granice .
    Frendi si je uzeo kit s 18-55 i uz njega posebno sigmu 18-200 s kojom je jako zadovoljan pa vise uopce ne koristi ovaj koji je dobio s kitom . Objektiv ga je dosao 3500 kuna .
    A sto se tice cf-kartica imas jedan topic o tome pa ga procitaj . Ja preferiram i mislim uzeti micro drive .... jer ovi novi su dovoljno brzi da podnesu brzo snimanje .

Pozdrav
    Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Canon Power Shot A520
    By Inovator in forum Recenzije digitalnih fotoaparata
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-07-2005, 14:24
  2. Canon A510 vs. Canon IXUS30
    By Romeo in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 14-06-2005, 23:23
  3. Canon A520 vs Canon A95 vs Olympus C765
    By a in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti