Prikazujem rezultate 1 do 25 od 46

Hybrid View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Vec sam ih zamjetio (mislim Nitel), istina je da su najpovoiljniji (cesto je njihovo ime pri vrhu na Nabavi.net), a i asortiman im nije los u posljednje vrijeme! U svakom slucaju za Nitel.
    i imaju dobar odnos prema kupcu, prema mojim iskustvima.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    Nokia , sammy
    Operater
    T-shrot
    Godina
    51
    Bodovi
    11.797
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.797, Nivo: 26
    Bodovi: 11.797, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sto vise Pratim , gledam , Citam o dslr aparatima to mi je sve vise i vise ZLO .
    Ugl jos nisam kupio aparat . Nemogu reci da postoji losi DSLR jenimo postoji dobar i jos bolji . Uzadnje vrjeme pogledao sam nikona d70 , Canon eos 350d i 20d , Pentax *istDS , Olympus E-300 , Fuji S3 Pro i na kraju jedno malo cudoviste koje bi mogao dobiti po jako jako pristojnoj cjeni od 20000 kuna a zove se EOS-1Ds i naravno to me ubilo totalno u pojam . Od kud da skopam toliku paru . Ako ga ne uzmem tuci cu se u glavu jer je fakat povoljno a aparat je i vise nego dobar . Na kraju cu da popi***im ili cu odustati od bilo kakve kupovine .

No kaj je tu je .
    Pri pocetku thred-a se govorilo o ovim gornjim aparatima . Svi od reda su stvarno ok . Sve sam ih usporedjeivao s eos-om 20d i niti jedan se za sad nemoze mjeriti s tim fotoaparatom . Ni po ostrini ni po kontrastu boja .... lagano ni po cemu , canon je napravio stvarno fenomenalni fotic jedino sto kost ko sam vrag . 350 se fakat nekako slepa za 20d ali ovi drugi mu fakat nisu ni blizu .

E-300 dolazi u jako dobrim kitovima i isplati ga se uzet jer nije pre skup a nudi puno . Objektivi EZ 1445 (14-45mm) + EZ 4015 (40-150mm) - u Nitel-u za 6340 kuna . Recimo da je on u rangu kvalitete negdje s 350d a kosta cirka 3000 kuna manje nego 350d s slicnim objektivima .

Nikon d70 cjenovnim razredom se svrstava u rang izmedju e-300 i eos-a 350d . Kvalitetom izrade je bolji od eosa 350d i vjerovatno s boljim funkcijama dolazi u KIT-u s jednim objektivom AF-S 18-70mm/3.5-4.5 (9500 kuna) Isplativa kupovina za ovaj fotoaparat ali u nekim stvarima cak je i E-300 bolji od njega .

Fuji s3 pro cjenovnim razredom prelazi 20d i na nasem trzistu ga nisam nasao u KIT-u (15000+ kuna) kvalitetom vjrovatno nesto malo zaostaje za 20d ali sam fotic nudi jako puno i u neki stvarim dobro sije 20d . A jos je zanimlji jer koristi "obicne" punjive baterije . Dobar ali pretjerano skup fotoaparat . Price/performance ovog aparata je jako los . Uglavno vrlo neisplativa kupovina .

Pentax - Cjenom vrlo jeftin foto aparat 6300 - 7500 kuna dolazi u KIT-u s jednim objektivom . Nazalost nigdje ne pise s kojim (telefonski pitano - dobio odgovor nemam pojma - izmotavanje - svasta ) Nepise na kutiji LOL . Moguce napajanje s 4 X aa baterijama ! Koristi SD karticu !?! Vjerovatno velicinom bi ga mogli svrstati u najmanji DSLR aparat . Koliko je to dobro ili lose morat cete ocjeniti sami . Po meni pre lagan i stvarno pre mali fotic . Neznam kaj bi rekao na ovaj fotic - vjerovatno izbjeci u sirokom krugu .

Neki moj rejting po nekom price/performansu
    1) Eos 20 d
    2) E-300
    3) Nikon d70
    4) Eos 350 d
    5) Pentax

350d i d70 su tu negdje priblizni cjenom manji je d70 , kvaliteta optike koja dolazi u KIT-u je vrlo zadovoljavajuca .

Rejting po kvaliteti slike bi bio priblizno ovakav :
    1) Eos 20d
    2) Eos 350d
    3) Nikon d70
    4) E-300
    5) Pentax

Pozdrav
    Zadnji uredio cook22 : 16-06-2005 u 11:06
    Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    D1s kazes, to je vjerovatno najbolji digitalac na trzistu trenutno (pretpostavljam da se radi o Mark1 aparatu, za Mark 2 mi je 20000 kn podosta premalo)! Pravi alat za profesionalce. Negdje sam procitao da se vise od 50% fotografa novinara odlucuje upravo za ovaj model. To ga cini najpopularnijim modelom i kod najzahtjevnijih profesionalaca.

Vrlo privlacno iako mislim da se osobno ne bih odlucio na kupnju cak ni po 20k kuna. Stvarno puno novca samo za tijelo aparata, toliko ulaganje jednostavno nije opravdano mojim potrebama. 20D je sve sto mi treba! Iako kazem od viska glava ne boli!

Sto se ostatka rezimea tice potpuno se slazem s tobom. Mene je S3 osobno odusevio, ali ponuda kitova i cijena...katastrofa.

Jedino bi mozda ovim modelima pridodao jos Nikona D100! Mozda je malo starijega datuma, ali preformansama i kvalitetom moze se mjeriti sa vecinom navedenih! Steta sto je izostala ponuda ovoga aparata u nekom privlacnom kitu, dakle slican problem kao i sa S3!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Slične teme

1. Canon Power Shot A520
    By Inovator in forum Recenzije digitalnih fotoaparata
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-07-2005, 14:24
  2. Canon A510 vs. Canon IXUS30
    By Romeo in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 14-06-2005, 23:23
  3. Canon A520 vs Canon A95 vs Olympus C765
    By a in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 5