Extenderijako dobra ideja ukoliko je f/2.8 ili brzi (dalje je moguc AF) ukoliko ne onda se gubi AF . Sto bi znacilo EF 70-200mm mi otisao na 400 ali bez AF a EF 75-300mm bi otisao na 600 naravno isto bez AF-a ... u daljnjem citanju po forumima naletio sam na preisku o njima i koliko sam shvatio s extenderima je "preporuceno" ne koristiti AF nego manual focus . Pri maximalnom uvecanju se nesto gubi na ostrini . Sve mi se cini da cu taj dio opreme pokusat posuditi (isprobati) pa onda donjet konacnu odluku. Dali se isplati ili ne .

jako dobra ideja ukoliko je f/2.8 ili brzi (dalje je moguc AF) ukoliko ne onda se gubi AF . Sto bi znacilo EF 70-200mm mi otisao na 400 ali bez AF a EF 75-300mm bi otisao na 600 naravno isto bez AF-a ... u daljnjem citanju po forumima naletio sam na preisku o njima i koliko sam shvatio s extenderima je "preporuceno" ne koristiti AF nego manual focus . Pri maximalnom uvecanju se nesto gubi na ostrini . Sve mi se cini da cu taj dio opreme pokusat posuditi (isprobati) pa onda donjet konacnu odluku. Dali se isplati ili ne .
Odgovori uz citat
Bookmarks