He, he!
Ovaj prvi koji si naveo...pucas visoko! Imati ovaj objektiv na aparatu ne bi se posramio ni profesionalac u zahtjevnoj situaciji! 70-200, L serije, USM konstantnog otvora blende objektiv je vrhunskih karakteristika, i bilo bi ga lijepo imati, ali...moj odabir bi bio drugi navedeni!
Drugi objektiv koji su naveo imao sam u rukama, na EOS 33 ojki. To je vrhunski komad tehnike i nije niposto spor (u krajnjoj liniji ovo USM u imenu bi trebalo znaciti bas suprotno, dobro znam nije bas uvijek sve kako pise...). Jest da nema konstantan otvor blende duz cijele zarisne duljine, ali ima i osjetno vecu zarisnu duljinu! Pored toga ima IS, a mislim da ti ta cinjenica igra veliku ulogo, pogotovo kod tele objektiva!
Ponovno kazem, ne shvati me krivo, ne pokusavam reci da prvi objektiv ne valja, naprotiv, samo pokusavam staviti sebe u tvoju poziciju, i napisati ono sto pod tom pretpostavkom ucinio!
Evo ti u nastavku i jos jedan zanimljiv link. Mislio sam ti ga postati vec i prije, ali tek sam ga danas nasao na kompu (...previse harda...):
http://www.nelsontan.com/articles/indep.html

)!
Tak sada primjetih! Brzo nekako (ili mi sa cini)!

Bookmarks