je, svaka čast bimbiju, da se mene pita reputacija bi mu bila na 4 kockice..no dobro, ajmo onT, ja bi predložio i olympus E300 ako se u rangu 350d razgovaramo... dapače, jedna od bitnijih kvaliteta tog aparata je upravo ultrazvučni čistać senzora, što nema niti jedan drugi proizvođač i što te riješava brige oko prašine na senzoru (a ja osobno jako patim na čistoću kad smo kod fotografije)... jedino što je malo spor u burst modu, inače izuzetan aparat, koliko znam... možda je bimbi imao iskustva i s njim pa može i koje 'first hand' zapažanje dati...

no dobro, ajmo onT, ja bi predložio i olympus E300 ako se u rangu 350d razgovaramo... dapače, jedna od bitnijih kvaliteta tog aparata je upravo ultrazvučni čistać senzora, što nema niti jedan drugi proizvođač i što te riješava brige oko prašine na senzoru (a ja osobno jako patim na čistoću kad smo kod fotografije)... jedino što je malo spor u burst modu, inače izuzetan aparat, koliko znam... možda je bimbi imao iskustva i s njim pa može i koje 'first hand' zapažanje dati...
Odgovori uz citat
Bookmarks