hrvatski ti ima u verziji npr. v430600 dakle ovo 600 ti oznacuje da sadrzi i hrvatski jezik u paketu...
postoji "ozivljavanje" ali NEMOJ prekidati update...
hrvatski ti ima u verziji npr. v430600 dakle ovo 600 ti oznacuje da sadrzi i hrvatski jezik u paketu...
postoji "ozivljavanje" ali NEMOJ prekidati update...
maraschino - PTICICA
Zamisli mene budale, prekinio sam update... ma stao je nes... u jesam pobijesnio... bio je stao na 4%, sad ponavljam update, presao je 4%... sad ide.....
o šit... evo što mi izbacio oko 10%
Update aborted, corrupt software was reported by mobile
i pitanje, jel ima 400 hr ?
i što sad sa ovim gore, da skidam novi zip???
u keve li mu, sad niš neradi!!! ooo al me živcira... na kraju ču ga razbiti...
ispravak: evo ponovno pokušavam... ak i sad crkne, onda ću probati na drugom kompu, možda malo com port rikava... stvarno neznam, ak ni to neide, skinit ću neki drugi sw, a ak ni to e onda neznam ,onda neznam što ću...
ista greška da je sw koruptiran kako kaže mobitel... skidam novo... dali što savjetujete?
fak, imam limit skidanja 15 mb u 5 sati... sad je skinio 1,5mb i prekinio... naravno, imam neispravan zip file... uuu al pocinjem
joooj...
uf..
sad cu probati skinuti neku nizu verziju...
Zadnji uredio Sljaka : 18-05-2005 u 20:24
flasham sa 43 pa izbaci corrupt error na 9%, ponovim sa 43, pa zablokira na 20%, probam stavit 25, pa corrupt na 8%, pa ponovno, pa zablokira na 14, pa ponovo, pa zablikira na 21%... više neznam što valja, a što ne... znam samo da neznam što da uradim... a fon nesmije ostati ovakav...
what to do????
Bookmarks