Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Microsoft Reader i Pocket Streets

= Citat = Izvorno postao Betmenko
    Evo koje ja do sad koristim..programicice...nije puno ali treba od nekud poceti..
    MorphGear(emulacije za gemboj...gmeboj advanced...sega..atari i takva sranja)- CRACKANO
    Net Front + serial( bolestan program za surfanje....slican firefoxu..)
    Pocket Mechanic + serial(za defragmentiranje....formatiranje.....ciscenje...i tak dalje.)
    EVo to je za sad moja kolekcija ..daj mi recite za kaj vam sluze ova dva programa
    Microsoft Reader
    Microsoft PocketStreets 2005
    Preporučio bih ti radije FlashFormat 2.61 nego Pocket Mechanic. Provjerio sam - zna biti problematičan. Dosta ljudi na netu se žali da je zbog njega imalo problema.

Microsoft Reader je program s kojim čitaš elektroničke knjige u .lit formatu. Vrlo zgodno.

PocketStreets je program s kojim gledaš mape. Uz GPS uređaj - služi i za navigaciju. Planove gradova možeš skidati s neta (www.pocketpc.com). Ali još bolja fora je da možeš s www.msn.com -> Maps stranica snimati mapu u PocketPC formatu. Isto tako možeš si sam snimiti mapu određenog područja iz programa za stolni PC Street and Trips and MapPoint. Fora! Određene mape su s ulicama i kućnim brojevima! Isprobano primjerice za Graz, Lille, Paris, Beč, Padovu, Veronu... Osim toga, mape sadrže i takozvane Points of interest - zanimljivosti. Pa tako možeš ići sam u turistički obilazak, tražiti hotele, bankomate, ulaze u podzemnu, pumpe, pošte, banke i ostalo. PS 2005 uvodi dobru podršku za GPS i još jednu meni zgodnu stvar - mjerilo udaljenosti kod trenutnog zooma. Sad se konačno može procijeniti koliko je daleko traženo mjesto. Mjesto se može pretraživati po nazivu ili po imenu ulice i kućnog broja. Jako fino! Postoji i TomTom program za navigaciju. Probao sam, ali mi je osobno zgodniji Pocket Streets.
    Zadnji uredio mach1 : 13-07-2005 u 10:31
    MDA Compact IV

Slične teme

1. Usporedba T-mobile Mda Ii /mda Compact
    By bond-james-bond in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-05-2005, 11:21
  2. Soft za V550
    By traxman in forum Motorola
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 28-04-2005, 09:00
  3. soft key u nekim java programima