Danas sam cijeli google prevrnio i nigdje nista........tip nas malo furi !!!
Danas sam cijeli google prevrnio i nigdje nista........tip nas malo furi !!!
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Moze biti! Mozda nas zeli samo malo napalit ili cak covjek oce imati neku temu za raspravu.Izvorno postao zrino
Vec se par puta javljao i nikako da kaze kako se taj program zove
uopće ga ne razumijem, pa nismo ovdje da širimo dezinformacije i sprdamo se, već da izmjenjujemo znanja, spoznaje, pomognemo si i sl. ukoliko dotično ne potvrdi suprotno, smatrat ću ga iznimno besmramnim, a sagledat ću i neke sankcije koje dolaze s tim...Izvorno postao DeMar
A cuj Inovator. Zivi bili pa vidjeli. Vidim da se lik jos ne javlja.Izvorno postao Inovator
mislim da to necemo ni skoro dozivjet a i ako dozivimo bit ce jedino u izvedi zica, zavojnica, kondenzator i promjenjivi kondenzator. i to onda sve negdje fino zgruvano u mob. ja drugog nacina ne vidimIzvorno postao DeMar
![]()
da, konceptualno to tako ide...jedino ako taj model ima HW nadogradnu, neka special verzija, onda da. jer ove naše nisu u stanju lovit frekvencije u području UHFaIzvorno postao tvrtkod
evo ja se malo raspitao po stranim forumima i niko nemoze imat radio na tu shemu,svugdje sam dobio isti odgovor,samo preko recivera nekakvog.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks