WOW!!!Izvorno postao potaj@co
Daj pogledaj kako se to zove. Mozda je to neka vrsta java aplikacije. To bi meni ful trebalo.
ljudi malo pre dodje frend kod mene i kaze da je dobio motorolu od iz njemacke ali ne zna nista pa da mu prebacim nest. i ja uzmem telefon, malo tamo, malo vamo i u igrama nadjem radio. pitam ga za slusalice i on donese i radi. problem je sto ne mogu nikako skinut igru sa telefona. jel zna neko gdje se ima skinuti taj radio ili neki nacin da se uploada sa telefona. nigdje nisam nasao na netu, jedino one spec. slusalice ali kod njega radi i sa mojim slusalicama. ako neko zna nek kaze.
WOW!!!Izvorno postao potaj@co
Daj pogledaj kako se to zove. Mozda je to neka vrsta java aplikacije. To bi meni ful trebalo.
zanimljivo radi i sa tvojim slusalicama sto bi trebalo znacit da imas antenu radijsku u mobitelu..koji je to mob da to nije neka ogranicena serija??Izvorno postao potaj@co
probaj koliko se sjecam izvuc sadrzaj foldera kjava mislim da se tu nalaze igre i aplikacije instalirane na mob..
jesi ju probao skinuti s P2K s mobitela?Izvorno postao potaj@co
potaj@co aj istrazi malo bolje mob. pa ma mozda budemo imali svi koristi!!!pozdrav
brijem da se sa PST-om mogu izvlaćit java sadržaji!
P. L. U. R.
Ajde nek čovjek rađe pogleda točno tip mobitela, verziju flex-a i flasha... Tko zna što su novo izmislili... Ali ako je istina da ovaj mob podržava radio,onda samo čekam da netko skuži da ovaj mobitel podržava symbian![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Click here to take IQ test.
Izvorno postao potaj@co
ja sam sa TTC-om vadio jave iz moba.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
ma moze s dosta alata, bitno nam je sad da li ce on to izvaditi i jeli to ono sto se nadamo...
Bas tako. Neka covjek proba to izvaditi ili cak ako ne moze onda neka nam barem kaze kako se to tocno zove.Izvorno postao Inovator
ne moze se skinuti ni sa kojim programom. probao sam napraviti i flash sa pst ali ne ide nikako. javlja neku gresku. u ttc se uopste ne vide folderi. ja stvarno nemam pojma sta bi jos moglo. ako neko ima neku ideju nek javi.
ma napiši nam naziv te aplikacije, sigurno piše kako se zove, verzija itd... pa čemo je več negdje iskopat... ako je to uopče aplikacija.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
čist sumnjam da tripleti imaju hardverski radio ugrađen al nikad se ne zna
dobar grah daleko se čuje
Ja sam pesimističan u vezi toga. Zar nebi mange na HoFo-u več odavno to skužile? Jest da nisam bio tamo par dana al mislim da bi se o tome več odavno "pjevalo" posvuda!?
Pozdrav
um caruje dundo maroje!
je i mene cudi sto njie stavio o kojem se mob. radi!!!a sve barata
ak ga ne moze skinuti iz foldera java onda nije samim time java aplikacija. Druge nam opcije najvjerovatnije ne daju bas neke opcije....Tesko da na neki drugi nacin mozemo radio stavit gore nego preko jave.Izvorno postao potaj@co
Ostavit cemos e nagadjanja da prica bez veze i da nije istina...nije valjda toliki majmun..(premda je bilo slicnih slucaja)![]()
Da, al ako ga nemoze skinut onda moze napravit backup flex a eventualno i fleša (ako zna) i stavit na svoj mob. Tako najbolje moze vidjet da li ce to radit ili ne na drugom uredjajuIzvorno postao jdabic1
pozdrav
Primjetio sam kod nekih tripletsa....tj. u njihovim mma... da postoji izbornik radio. Rrobavao sam ga ugurati u "office tools" alli nisam uspio. I o ovom flex/flashu koji mi je u mobu postoji meni stavka radio, a cemu služi pojma nemam.
Znam da postoji onaj radio uređaj koji se spoji dolje na konekciju od mobitela (spominjalo se prije u postovima) i onda moš slušati radio.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
ma ima jedan dio izbornika koji se zove radio al nist od toga nece biti....bar bez vanjske konekcije tuner-aIzvorno postao zrino
Izvorno postao jdabic1
Ma da to sam i ja pomislio, izbornik se vjerovatno aktivira prilikom spajanja tuner-a na vanjski konektor
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
potaj@co daj nam nekako reci sve detalje o tom programu(javi). kako se zove, verzije itd. Pa mozda se nadje negdje na netu pa cemo i mi probati to.Izvorno postao potaj@co
Gle, lik sere. Nema šanse da slušate radio bez tog plug-ina. Ne postoji taj uređaj bez veze... Samo par mobova na svijetu ima sa ugrađenim radiom, i moram vam reći da ovaj nije jedan od njih... Ili sam u krivu,ali ne vjerujem...
Click here to take IQ test.
ne razumijem šta ima od toga ako laže, zbilja...Izvorno postao Brainbug
nije baš par, ima ih podosta, kad se samo sjetim prije sad već dosta godina N8310, savršen prijem...iako mnogi kažu da je to glupa opcija, po meni je sasvim OK i ponekad vrlo korisna. No, Motorola ju nema, barem u ovom mobitelu
Danas sam cijeli google prevrnio i nigdje nista........tip nas malo furi !!!
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Moze biti! Mozda nas zeli samo malo napalit ili cak covjek oce imati neku temu za raspravu.Izvorno postao zrino
Vec se par puta javljao i nikako da kaze kako se taj program zove
Bookmarks