Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a čuj vidim da si na lokaciji osijek-sb pa bi to mogli nekako rijesiti tu u osijeku za te kamere...ima nas tu par iz osijeka koji bi uzeli za koje ja znam,,,kao npr...sibir... pa ako si u mogcnosti da dodes do osijeka i da se dogovorimo za te kamere javi se na mail ...fora_osijek@yahoo.com
    eh eh eh....

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MPx220
    Operater
    VIP Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nema problema. Evo ovako ovo vam je moj mail adam0@vip.hr pa se svi slobodno javite. Ne namjeravam nikoga zajebati...ako vam treba kakvih još informcija o meni da se osigurate samo recite...Svi koji su zainteresirani onda neka ovdje ostavljaju postove, ali neka i meni kopiju pošalju na mail, tako da mogu napraviti evidenciju tko je za i kolko nas je...Ja vam svima kmogu vratiti mail koji mi je taj čovjek iz engleske poslao tako da vidite o čemu pričam....zbog toga sam htio da mi ljudi šalju mailove...

@kako-lako ja jesam u osijeku sada ali nevrijedi da se samo nas troje nađe, treba se više ljudi javiti...mislim može se i za par, ali poštarina je ko trečina kamere, tako da je bolje više. javio mi je da bi za oko 10 komada poštarina bila oko 20 funti, i ako bude više on je voljan pokriti ostatak...eto tako...pa pitajte šta vas još zanima....

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MPx220
    Operater
    VIP Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo kopije ovih mailova što sam mu slao da se vidi da pričam istinu

Question about your item

Marketplace Safety Tip

If this email is an offer to directly sell you an item without bidding on and winning the item on eBay, please report it to us immediately and do not respond. An offer to sell an item directly to another eBay member through email violates eBay rules. It is also extremely unsafe to purchase an item through this email system regardless of the seller's claims or feedback, as you lose the benefit of eBay's purchase protection programs and risk losing your money.

Dear bashir_os,

You asked:
    "Hi. I would like to buy this product. Camera for Mpx200. I have fwe friends that would like to buy it to. Can it be shipped for a price of shipping one... Sorry for my english. I am from Croatia. Can you ship in Croatia, that's in Europe..."

How many would you like? It should not be a problem shipping for one price.
    Hi should take about 5 working days and delivery for 10 pcs would be £20. It will probably cost me more but I will cover the extra cost.

View this listing now to bid or purchase this item.

Item # Item Title Listing end date

6392679110 Motorola ViewTake CM35D Camera for MPX 200 (MPX200) 13-May-05

Thank you,
    neils3bay

--------------------------------------------------------------------------------

This email appears in the language of the eBay site where you are registered.

eBay treats your personal information with the utmost care, and our Privacy Policy is designed to protect you and your information. eBay will never ask their users for personal information, such as bank account numbers, credit card numbers, pin numbers, passwords, or Social Security numbers in an email. For more information on how to protect your eBay password and your account, please visit User Account Protection.

This eBay notice was sent to adam0@vip.hr based on your eBay account preferences and in accordance with our Privacy Policy. To change your notification preferences, click here. If you would like to receive this email in text format, click here.

Copyright © 2005 eBay Inc. All Rights Reserved.
    Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
    eBay and the eBay logo are trademarks of eBay Inc.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    kolekcionar,oko 50-ak :)
    Operater
    Telenor,MTS,VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E a ta kamera jel ima unutrasnju memoriju ili ne?
    E da,koliko kosta u evrima,samo nemoj te reci da je skupa?!
    By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MPx220
    Operater
    VIP Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema cijene u eurima nego je u funtma...30 funti košta, to ti je ok oko 300 kn ali je i poštarina skupa...nema unutarnju memoriju...šteka su u SD utor i onda kad opališ par slika vratiš karticu pa snimiš na nju i tako stalno, to je mali bad, ali je jedini način da dodaš kameru aparatu koji je nema ugrađenu...

Slične teme

1. Windows Mobile 5.0
    By jay in forum Windows Mobile
    Odgovora: 75
    Posljednji post: 31-07-2006, 19:05
  2. Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-05-2005, 20:17
  3. capture video sa kamere
    By alcatraz in forum Digitalne Video Kamere (Camcorders)
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-05-2005, 23:24
  4. MPx200 Wi-Fi!
    By jay in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 14-04-2005, 10:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove