Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Podesavanje postavki za mail i GPRS na 6600

Kako sto se vidi i iz naslova imam taj mob te da li mi mozete napistai sto sve treba upisati da bih mogao primati mailove na mob. ja sam na simpi.
    Unaprijed puno hvala

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    7610
    Operater
    dupe-net
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NIsam siguran da to imas kod nas,mislim da ti to operateri ne podrzavaju...........
    Ali mozes pod a)sa OPERA web brovzer ici na svoj mail(npr. iskon)ali to je jako skupo
    b)ono sa moja zona na t-mobileu(ak jos to postoji)regas se i dobijes jednu e-mail adresu i onda sa gprs-a na to odes i tam imas mail(to sam ja radil sa 3660)
    May the Force be with you!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možeš koristiti mail preko T-Mobilea na mobu...stvar funkcionira ovak: logiraj se na T-Mobile i time ćeš dobiti svoju mail adresu...kada dobiješ mail adresu, nazovi Službu za korisnike (po mogućnosti s fiksnog telefona na 08001550 tako da možeš unositi postavke u mobitel)...kada ti oni kažu postavke, probaj se spojiti s moba na mail da vidiš da to sve funkcionira (nemoj zaboraviti da moraš imati i GPRS postavke koje zatražiš u Službi za korisnike, ako ih još nemaš)...ako ti sve funkcionira, to je to! Super stvar je to kaj kad ti netko pošalje mail na T-Mobile adresu, dođe ti poruka na mob, u obliku SMS-a (koja je besplatna), da si dobio mail i od koga si dobio mail...pošto je skup GPRS prijenos podataka (5,98kn za 100kb), preporučam ti da mailove otvaraš preko kompa...
    Jedini bed kod maila na T-Mobileu je taj kaj imaš slobodno samo 1mb, a ako želiš 20mb, moraš se pretplatiti na neki paket (piše ti na mailu kak se zove) i to te košta oko 8,50kn mjesečno (samo pretplata za tih 20mb)...
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow e-mail

= Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
    Možeš koristiti mail preko T-Mobilea na mobu...stvar funkcionira ovak: logiraj se na T-Mobile i time ćeš dobiti svoju mail adresu...kada dobiješ mail adresu, nazovi Službu za korisnike (po mogućnosti s fiksnog telefona na 08001550 tako da možeš unositi postavke u mobitel)...kada ti oni kažu postavke, probaj se spojiti s moba na mail da vidiš da to sve funkcionira (nemoj zaboraviti da moraš imati i GPRS postavke koje zatražiš u Službi za korisnike, ako ih još nemaš)...ako ti sve funkcionira, to je to! Super stvar je to kaj kad ti netko pošalje mail na T-Mobile adresu, dođe ti poruka na mob, u obliku SMS-a (koja je besplatna), da si dobio mail i od koga si dobio mail...pošto je skup GPRS prijenos podataka (5,98kn za 100kb), preporučam ti da mailove otvaraš preko kompa...
    Jedini bed kod maila na T-Mobileu je taj kaj imaš slobodno samo 1mb, a ako želiš 20mb, moraš se pretplatiti na neki paket (piše ti na mailu kak se zove) i to te košta oko 8,50kn mjesečno (samo pretplata za tih 20mb)...

Da tako mi slično imamo na vip-u(viponline)Meni to šljaka super.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
    ...nazovi Službu za korisnike (po mogućnosti s fiksnog telefona na 08001550 tako da možeš unositi postavke u mobitel)...
    Ili još bolje, sa drugog 098 mobitela tako da ti poziv bude besplatan.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. 6600 gprs postavke
    By Bronth in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-07-2005, 21:44
  2. Odgovora: 11
    Posljednji post: 27-05-2004, 22:16

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove