a za koje je modele kabel?Mislim da bi ti odgovarao kabel za serije 55 i 60...
da skratim: ne razumim se bas puno u mobitele, tako da me odma ne popljuvate.
vidila sam data kabel za siemens, cak mi i cijena odgovara, ali ja imam mc60, a na kutiji ne pise da je za njega, nego za neke drugo.e sad, kako se meni cini da tu nema neke mudrolije, oce li moci taj kabel na moj mobitel ili da trazim bas za njega?
a za koje je modele kabel?Mislim da bi ti odgovarao kabel za serije 55 i 60...
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Ja sam imao model D-510 (USB kabel) koji sam koristio za Siemens CX65, i znam da je bio kompatibilan i sa C60...ja mislim da bi trebao raditi...
Bom Chicka WahWah
ukratko, za MC60 odgovara svaki kabel koji možeš u njega uštekat. Druga je stvar za što će ti taj kabel služiti. Napiši to, da te krivo ne savjetujemo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
za prebacit slike na kompjuter, nista drugo
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Bilo koji je dobar. Vidim da si iz Splita, pa pogledaj u Solvensu. Kod njih ćeš sigurno dobiti odgovarajući kabel.
Od programa je bolje koristiti SiMoCo ili VisSie, nego orginalni MobilePhoneManager.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma vidila sam danas kabel sta sam ga mislila uzet, pise da je za c45, mt50 i jos neke.cini mi se da bi se moga ustekat, pa cu ga onda sutra uzet.ionako nije skup, 50 kn.jel se moze nac di jeftinije, to sam na taj naletila?
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
kabel od C45 ti ne ide na MC60....trebaš kabel za X55 seriju ili X65 seriju!Izvorno postao raveillusion
e, stari taj kabel sto si vidio ima deblji konektor kojeg su koristile starije serije siemensa,tebi treba tanji konektor.Potrazi kabel za c55 i to ti je to.
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
ima di da noviji kabel dodje manje od 100 kn?
Zadnji uredio Sljaka : 13-05-2005 u 19:24 Razlog: prostačenje je apsolutno zabranjeno
naravno da ima: www.chipoteka.hr, dodje ti 38KN!Izvorno postao raveillusion
Zadnji uredio Sljaka : 13-05-2005 u 19:28
ok super, meni pise 81kn al nema vezeIzvorno postao Inovator
![]()
pa ima veze, tim više jer kod mene piše 38, a pogledaj ovdjeIzvorno postao raveillusion
lol, meni piše 36, možda se cijena povečava proporcionalno s udaljenošču od čipoeke, ja sam udaljen oko 120 metara![]()
ma 37 ajde, to je sad manje bitno, vazno je da je dosta jeftinija no sto je on nasao....
Bookmarks