palac gore![]()
![]()
za samsung mi se već dugo čini da bi nimdi dobro došlo da mu pridružim još nekoga s malo više smisla za organizaciju tema, naslova i tako to... kinfa mi se čini okej baš za taj dio, a obzirom da je postao mod u oglasniku ovo sa samsungom bi mu koristilo da stekne iskustvo i radi u paru s još nekim... u kontaktu s kinfom, on se složio da bi to mogao odraditi pa eto prijedlog je tu...
palac gore![]()
![]()
....također.....
May the Force be with you!
Što da napišem???![]()
![]()
podrzavam...
Podrzavam!!
Stvarno se ovo brzo desava! Podmladjuju se redovi! Dobro, dobro...
za kinfu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Podržavam,šta je ovo ovih dana s moderatorskim mjestima?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
perestrojka!
bitno da nam forum bude smooth & clean!
kinfa sretno!
Podržavam kinfa,on je najbolji moderator za tu temu.Ja dajem palac gore
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Neka moderira.![]()
.
...imaš i moju podršku...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
i moju podršku na kvadrat
ajde, evo i ovo ću postavit, kinfa se zadnjih dana otkako je postao mod u ogl. trudi, dobrovoljno se javio da će pomoć šljaki preselit unlock teme po forumima da možemo unlock zatvorit kak je dogovoreno.. trud ću mu eto nagradit i s ovim obzirom da nije bilo glasova protiv...
Bookmarks