384/64 sa 2GB, i služi me solidno, ali uvijek malo prekoraćim. ups..
512/128---512MB
512/128---2GB
512/128---5GB
512/128---10GB
1.024/192---2GB
1.024/192---5GB
1.024/192---10GB
1.024/192---Flat rate
2.048/256---2GB
2.048/256---5GB
2.048/256---10GB
2.048/256---Flat rate
Zalete se sa obećanjima, a tehnički nisu u stanju ispuniti ga. "Nemamo dovoljno kapaciteta, bla, bla..." I baš me zanima koja bi kazna mogla biti ako ne ispune kvotu. Mada, tko bi mogao doći do točnih podataka. Oni u javnost mogu izaći s bilo kojom cifrom.
384/64 sa 2GB, i služi me solidno, ali uvijek malo prekoraćim. ups..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ajde pošto sam tek dobila maxa (512mb)zanima me ovako:kaj se računa pod 512 mb,naime piše mi ovakoreneseno podataka>primljeno(517,13)-poslano128,20mb.Promet> 645,33 mb.Kaj je s ovom akcijom neogranićeni promet za 1 kn????? Fala
![]()
Pod promet ti se računa upload+download.U ovu akciju spadaš ak si se prvi put spojila u devetom mjesecu tj. u vremenu od kad traje akcija.
jesam 6.9...znači vozi Miško!!! THXIzvorno postao davor
![]()
384/64 2GB paket
Nakon tri mjeseca flat rate nisam nikad došao ni blizu 2GB. Nemam vremena visit toliko na netu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja sam tek na onoj listi sad kad če doći rekli su negdje na proljeće.................no coment.........
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Da mi čemo doći na red kad prođu sve akcije moguče...i onda čemo platit i priključak 500kn...Tako sam prošao i sa Isdn-omIzvorno postao Vuxs
![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
ja koristim 384kb/s (u biti, po novom, 512kb/s) i 2GB. ali moram priznat da cesto provjeravam da se ne zaletim s downloadom... vrlo bi rado preso na vece pakete (flat rate mi je san snova), ali znate kak je... nema se penez...
Jel se to meni čini ili među odgovorima uopće nema najniža brzina (512/129) na flat rateu?
istina, oko sokolovo
Znam da nije baš odgovor na temu (nadam se da se nitko neće ljutiti ) ali imam jedno pitanje za vas koji koristite taj start paket ( najmanji).Pošto razmišlajm o max adsl-u,zanima me dali ima tu nekih caka sa plaćanjem.Da li su stvarno instalacija i modem kada ga priključe po 1 kunu ( uz ugovor na 12 mjeseci ) ili im moraš nešto naknadno još platiti,te da li je mjesečna naknada samo tih 99 kn ( prvi mjesec 153 ) ili još moraš nešto dodatno platiti?
Zahvaljujem
nema caka. kad ti istekne 2 mejseca flat, sve placas prema vazecem cjeniku.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako Killa i rece...nema caka!Izvorno postao pepelepe
Dakle ispunis online zahtjev, predas ga u najblizi T-Com centar i kroz mjesec do dva, a negdje i prije, dodje ti covjek doma i instalira ADSL modem, prikljucii isproba opremu. Na tebi je da si navedeno spojos na racunalo i tu je prici kraj.
Sto se placanja tice...ovisi o paketu. U najjeftinijoj varijanti, dakle sada je to, posto su besplatno povecali brzinu, 512/128 uz paket od 512MB ukljucenih u mjesecnu ratu, kosta 99kn/mjesec. S time da prva dva mjeseca placas samo 79 kn a nakon prva dva mjeseca sto ti istekne flat rate placas dalje punih 99kn.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
T-Com se obvezuje instalirati sve u roku od 30 dana...Izvorno postao Bimbi
poštovanje
Samo ako imas vezu u T-com-u ce ti instalirati u tom roku.Meni su instalirali nakon par dana od predavanja zahtjeva:bunny: :bunny: :bunny:Izvorno postao Inovator
EDIT: izmjenio sam opcije u anketi, da budu up to date s trenutnim stanjem, a i da ne zbune one nove koji dođu, htjeli bi glasovati, a nema njihove brzine..
usput, prvi tjedan čekanja instalacije mi je prošao..još 3, pa ih tužim za nemarnost
Tako su se i meni ljetos obvezali, pa je trebalo 10 dana ekstra, kao radi godišnjih odmora. Sad bi mogli na skijanje.![]()
i meni su preko 30 dana (onda je škola počela)
I da li se isplati sada uzeti max adsl ili možda da pričekam koji mjesec,dva pa možda bude nešto jeftinije i veće pogodnosti?Kaj mislite?
nemojte cekat ljudi, zivot je samo jedan, navalite!
pa ako sad uzmes ionako neces placat promet 2 mjeseca a onda mozda budu snizili cjene...
A sad i flat i DVD? Ili samo DVD?Izvorno postao flOorKilla
iPhone 5s 16 GB
oboje! samo neznam kakvo to smece od dvd playera uvaljuju...
Da, evo bas sam pogledao na njihovim stranicama i nigdje se ne pojavljuje flat 2 mjeseca. (a meni bi bas dobro dosao DVD jel imam one LG medu prvima koji su izasli koji podrzavaju samo DVD bez ostalih formataIzvorno postao cyberphere
)
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks