Podržavam ga
evo,jos jedan prijedlog,čini se da je ovo postalo malo i prečesto u zadnje vrijeme ali izgleda da je vrijeme kada se vrše reforme,...kako je dmi dao "ostavku" sa moderatorskog mjesta ovdje je potreban netko novi,a u razgovoru sa inovatorom dobio sam naznanje da je zainteresiran za ovo mjesto i molio da ga se predloži.
Dakle ovaj prijedlog ide prvenstveno iz razloga sto smatram da je Inovator prikladan za ovu poziciju,pratio sam njegove postove u ovom djelu foruma pa vidim da bi tu dužnost obavljao sa zadovoljstvom,ujedno moram i nadodati da mi se sviđa njegova taktičnost i "diplomacija" kako vodi "žustrije" razgovore i promišljenost prije djelovanja,svaka pohvala na tome....dakle na vama je da kažete mišljenja.
Podržavam ga
Podržavam![]()
Bom Chicka WahWah
Podržavam.
!!!podrzavam!!!
Ako sodom tako veli...
za Sodoma, nadasve inovativan prijedlog!
Kako sam vec negdje i spomenuo uvijek se slazem sa Sodomom, pa tako i ovaj put, dakle podrzavam Inovatora! Koliko sam do sada uspio pratiti pravi je clan za moderatora! Iznad svega cijenim takticnost koju je do sada pokazao!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
imas i moju potporu
May the Force be with you!
...kao i za "kinfu" : ako želi taj posao, podržavam ga...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hvala svima na podršci, posebno sodomu jasno, na lovorikama...
rado bih prihvatio ovaj posao, sve obaveze su mi jasne, mod iskustva imam, tematiku pratim redovito, na FERu sam se odlučio za sličnu bazu, tako da se mogu samo prepustiti zappanu sad na odlučivanje.
podržavam svakako...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hm... imao sam nešto drugačiju ideju od inovatora za kojeg sam mislio da ima i previše posla u motoroli.. no, ako veliš da možeš još i operatere držat, to je okej. u motoroli se pokazalo da ste ti i BD sredili forum kak se spada pa ti ziher mogu povjeriti i operatere.
nego, ideja mi je ipak ti dat još nekoga da skupa to možete držati, operateri bi skoro mogli malo jače narasti kad krenu fiksni, a i dobro je da su dva moda ako zatreba... za sad neka se forumaši još izjasne o ovom prijedlogu, a kasnije ću otvorit temu za još jednog.
podržavam![]()
Glas za![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Podržavam ga naravno,on je najbolji
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
podržavam... mislim da ima volje, znanja i vještine...![]()
he's got my vote!
riješeno....
![]()
Bookmarks