preveliki ulog za malo para..
Može malo pojašnjenje....malo me mući ova tablica...neznam kaj je tu pobjeda, remi, poraz te kaj se odnosi na doma a kaj na vani...
P-broj utakmica, W-pobjede, D-remi, L-izgubljene....a ovo ostalo neman pojma
Act4Trees - Šumenka
Izvorno postao pajo P-broj utakmica, W-pobjede, D-remi, L-izgubljene....a ovo ostalo neman pojma Ok....to je i meni jasno sada...ali ovo ostalo me malo je..... Nema veze....bolje je kada imaš tjednik u ruci....no ovaj tjedan ga nemaju u stanleybetu...samo dobio ponudu...
Izvorno postao pajo P-broj utakmica, W-pobjede, D-remi, L-izgubljene....a ovo ostalo neman pojma F-postignuti pogotci(goals for) A-primljeni(goals against) GD-gol razlika(goal difference)
Izvorno postao seha F-postignuti pogotci(goals for) A-primljeni(goals against) GD-gol razlika(goal difference) Hvala....
Izvorno postao lili preveliki ulog za malo para.. istina, ali ovo su ziceri da veci ziceri nemogu bit. to je 100%.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao flOorKilla istina, ali ovo su ziceri da veci ziceri nemogu bit. to je 100%. ma ok.ja sam naucena da malo dam ,a puno dobim(naravno to se dogada jednom u 100 godina)
Izvorno postao flOorKilla istina, ali ovo su ziceri da veci ziceri nemogu bit. to je 100%. Vidjet ćemo kasnije..... Nisam se kladio....
Pravila foruma
Bookmarks