popusio sam 20kn zahvaljujuci englezima pobrao sam negdje na netu da je to cista jedinica a gosti su dobili 4:1.Izvorno postao flOorKilla
repke su dobile.
vec imam spreman listic za sutra, tko nezna, sutra se igraju kvalifikacijski susreti reprezentacija, pa evo sto sam izdvojio:
Island-Hrvatska 2 @1.65 (psk 2654)
-Hrvatska bi svakako trebala dobit ovu utakmica bila bi sramota da ne pobjedimo a igrat ce i Prso i bila vbi steta da ne ostanemo prvi u skupini
Wales-Engleska 2 @1.45 (psk 2641)
-Engleska se u skupini nalazi na 2. mjestu iza Poljske 2 boda zaostatka, cilj je sigurno probiti se na vodecu poziciju sto nadam se i nece biti tako tesko pred protivnikom koji od 6 utakmica nema nijednu pobjedu, 2 nerjeseno i 4 poraza
SiCG-Litva 1 @1.35 (psk 2655)
-Poraz SiCG bi mogao znaciti i neplasiranje na svj. prvenstvo, drugi su u skupini, igraju doma, a litva treca.
Turska-Danska 1X @1.25 (psk 2651)
-Turci su 2. na tabeli iza Ukrajine sa 7 bodova zaostatka. Pobjeda im je imperativ kako bi osigurali svoje sudjelovanje na dolazecem nam prvenstvu.
Danska ima utakmicu manje i slicnu statistiku, nalaze se na 4. mjestu, bodovno takodjer imaju sanse plasiranje dalje ali Turcima dajem prednost domaceg terena
Spanjolska-Kanada 1 @1.25 (psk 3019) (prijateljska utakmica)
- Kanada i nogomet? Spanjolska bi morala dobit ovo pa makar igrale rezerve

Odgovori uz citat
Bookmarks