ja cu se isto pozalit,vjerojatno je ista osoba,na istoj temi(prvoj)koju je napiso ipavli19
Jel i tebi bez komentara?
neki veliki bolesnik mi je dao već dvije reputacije i to onu kaj snižava!!!!!!!
Dobil sam ju u ovom threadu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=167408#post167408
I ovom: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=164951#post164951
Ne kužim.... opet je neki bolsenik počel djelovati ... ajd ak mi ne vjeruje nek neki mod ide provjerit! snižava mi za 2 boda!!! sad bi imo 22 baoda, a ovak imam bijednih 18![]()
ja cu se isto pozalit,vjerojatno je ista osoba,na istoj temi(prvoj)koju je napiso ipavli19
Jel i tebi bez komentara?
May the Force be with you!
da.............
Nek to modovi provjere,i meni je uzelo dva,nebi se zalio da je s razlogom,ali ovak
meni je takoder netko uvaljuje i pise neke gluposti tipa fjfjfj pod komentar!
gluposti tipa ovo kaj je brunek dobio ću još provjeriti detalje pa javim, a ivlajec i ipavli19 - vi ste jednostavno dobili negativne reputacije koje nisu komentirane niti potpisane. ovog puta nije slučaj nekog tko masovno dijeli negativne reputacije, već se jednostavno regularno ponaša s pozitivnim i negativnim ali je eto vas zapalo dobit negativnu, na dušu onom tko vam je dao i zašto kad već nije dao objašnjenje.
Ma nema veze,samo bi htio znat zast u thridu gdje promoviram svoj buduci site,to mene zanima jer tamo nema niceg loseg
gle, to ni ja ne znam... ali mu to nitko ne brani i ja tu ništa ne mogu, sorry tak je kak je..
te reputacije se naveliko zloupotrebljavaju. ja sam nedavno dobio neg. rep. iz sale!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma nije meni do reputacije,nego razlog s kojim je dana,i to me muci
i ja sam dobio također bezveze!!
komentar je nešto tipa ghjghjghj il tako nešto!
molim moderatore da to pogledaju
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
zappane meni ovo malo smrdi na "epidemiju"![]()
evo i ja sam dobio slican komentar kao i zvjerka (fghfth), naravno - autor se nije potpisao!
te s fghfghg mi nisu jasne...obično kad ti netko dan neg ne napiše ništa....
a recimo postoji mogućnost da neka persona piše cijeli niz krivih stvari i onda mu netko lupi neg na mjestu koje se čini bezveze, a zapravo je revoltirano nečim drugim na drugom mjestu...u svakom slučaju pošto postoje i poz i neg moramo se s time nositi, a definitivno vrijeđanja i sl preko rep kažnjavat...
Al ovo je zbilja jadno. Više nitko ne može nekom dati negativnu reputaciju da se dotični ne buni. Pa normalno da se neće potpisati kad bi se odmah isti išao osvetiti. Ove sa glupim komentarima bi bilo dobro provjeriti al šta je tu je. I opet glupo prepucavanje ko ima više bodova i ko je kome dao negativnu reputaciju
dobro, ljudi, zašto moram svaku temu zaključat jer se ne možete suzdržat od bespotrebnih komentara tipa 'joj, nisam ja jer ne mogu', zatim 'na kojem postu si dobio' i slično. zar je bitno tko nije i na kojem postu je dobiveno (te postove sam obrisao, znaju oni koji su ih napisali na što se odnosi!)?!
uostalom, rekao sam da ću detaljnije provjeriti o čemu se radi pa ću javiti!
==
a što se tiče zloupotreba, toga će uvijek u malom broju biti i to ne možemo izbjeći. no ako će zajednica koristiti reputacije kak treba, sitnije 'zloupotrebe' se neće primijetiti, a 'štancanje' se uvijek lako vidi.
Zadnji uredio zappan : 10-05-2005 u 19:26
ovako - obrisao sam dotične reputacije s glupavim komentarima koje su vam upućene, te porazgovarao putem PM-a s kim je trebalo oko načina dodjele negativnih reputacija (član je inače uredno koristio rep. sustav pa sam ovom prilikom odustao od nekakvih kazni), obzirom da nije bila riječ o štancanju, već eto o lijenosti napisat nešto smisleno. to bi trebalo riješit stvari, hvala na reakciji i upozorenju što se događa.
ipavli19 i ivlajec, vama sam rekao da ste uredno dobili negativne, nije imalo veze s ovim na što su se ostali članovi požalili.
hvala na brisanju![]()
mozes li mi provjeriti meni je netko uvaljo reputaciju negativnu i napisao evo ti na...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
@Zappan ako se netko slučajno usudi dati mi negativnu reputaciju ima da se dotični član bana zauvijek i da se ta negativna reputacija pretvori u bar dvije, ali bolje tri pozitivne.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@zappan zašto nisi učinio isto s tim likom kao i sa mnom
daj neka se ova tema zatvori. meni je neko napiso neg reputaciju na nesto totalno bezveze i potpiso sgh320 i sta me briga, koda cu krepat zbog negativne reputacije nekog konja. ohladite sa tim reputacijama! ako neko stvarno pocne dijeliti bez razloga svima neg rep onda treba biti alarma,ali ovako...-
ah, taština, svi bi samo pozitivne.
no i dan ima dvije strane, mračnu i svijetlu
svaka čast lima!Izvorno postao coma_zgb
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks