najbolji i nezaobilazni resco viewer,brz,savrsen ....koristio sam ga na series 60 i na uiq,uvjek nadmasuje konkurenciju....u novoj inacici mozes i editirat slike.
Trebam neki organizer slika, preglednik, nešto kao acdsee, samo ime trebam. Za symbian ofkors
najbolji i nezaobilazni resco viewer,brz,savrsen ....koristio sam ga na series 60 i na uiq,uvjek nadmasuje konkurenciju....u novoj inacici mozes i editirat slike.
znam program je zakonski! e sodom daj mi pošalji tu novu verziju na ivan.pavlina@kr.htnet.hr
Sad ce sodom rec da ju imas na njegvom site
Prog je zakon,jedino kaj mi ga nece svaki put otvorit,znate mozda zasto?
May the Force be with you!
a vidi vraga, zbilja ga ima na njegovom site-u
tako je,....dakle da ponovimo gradivo: moj profil-stranica-series 60
Izvorno postao sodom
sodom je zakon!
Bugatti mi je na zaslonu.Jedino neznam kaj da upišem pod register cod.(ah te žene)![]()
5 nulabrojevima izgleda ovako: 00000
![]()
opaska za zene: gorenavedeni kod upisuje se bez smajlića
a kak se editiraju slike? ja nigdje ne vidim nikakvu opciju edit...
kada otvoris sliku ljevom tipkom otvaras izbornik i imas crop&resize koji ima nekoliko opcija ,i colours...modificirana slika moze se takoder spremiti,a resize je pomeni najbitniji jel sam se mnogo puta naso u situaciji da sam nekome trebo preko bt-a poslat sliku koju sam sliko, a kako je velicina slike na 6630 poveca,ona je velicinom 500-600kb i naravno napunio bi memoriju suprotnom telefonu...ako mene pitate,vise nego korisne opcije za jedan preglednik slika.
aha... takav edit... ja sam mislil neke ko crtanje...
Svaka ti dala za ovoIzvorno postao sodom
![]()
May the Force be with you!
...mislim da je efekt bas suprotan![]()
ipaveli,za to sluzi photoeditor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bravoIzvorno postao IvLajec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni na verzija sa tvog sajta kaze na pocetku da je 'crackana 4 fun' al kasnije mi ispadne da nije :/
edit: ispricavam se, zaboravio upisati 00000![]()
Zadnji uredio Mace : 10-05-2005 u 20:48
Bookmarks