S obzirom da beskrajan broj bugova u zadnjih 2 mjeseca odlučio sam V550 flashati na R376_G_0E.65.25R + java, skinut s http://www.balkan-division.com/download/V550/. Gore je bio onaj klasičan tvornički 27R.
Međutim stvai su negdje pošle krivo, a ja osobno ne znam zašto. Sve je počelo kada sam pokrenuo MFF i kliknuo na famozni START. Prvi puta mi je izbacio error a da nije niti krenuo s procesom, zatim mi je drugi puta kada sam kliknuo izbacio error (već sam tu počeo sumnjati, ali sam nastavio) i treći puta je sve prošlo normalno. Mob se uspješno flashao. No, kada sam ga uključio (bolje rečeno, pokušao uključiti) dogodilo se nešto što nisam očekivao. Tipkovnica je prosvjetlila i potom se odmah potpuno ugasila. Kao da se na (govorim u okvirima starih verzija) 58R s bootloaderom 7.60, pokušate staviti neki od bilo kojih flasheva s botloaderom 7.E0.
S obzirom da mi se ne posjećuje (opet) Motorola, ako netko zna ili je imao iskustva, neka napiše koju... Ako vam pomaže bootloader ove motorole je 7.E1.
I da, normalno ulazi u flash mod...

Odgovori uz citat
Bookmarks