Ne kužim zašto nema i slike, pa mislio sam da sam sve napravio kak' treba, ima slika na:
http://mobile.burn.com/news.jsp?Id=245
pa 'ko želi može tamo ić' vidit'.
Ljudi, jel' tko zna jel' ovo autentični model ili su se djeca igrala na tehničkom!?
![]()
Ne kužim zašto nema i slike, pa mislio sam da sam sve napravio kak' treba, ima slika na:
http://mobile.burn.com/news.jsp?Id=245
pa 'ko želi može tamo ić' vidit'.
Evo vam i slike.
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A jebi ga, izgleda da neće ni meni pokazat sliku!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
whiteboy, ja "tvoju" sliku vidim ali svoju ne, kakve su to fore???
Ja nevidim niti jednu,čak ni onu na linku ne prikazuje! Za poludit!![]()
![]()
lol
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ni ja ne vidim obje, ali na linku je normalno vidim. Zappane??
neznam zasto ali sa te stranice s koje ste vas dvojica pokusali stavit sliku jednostavno nemoze . . . neznam zasto
It's nice to be important, but it's more important to be nice
to je spravica napravljena za potrebe filma MATRIX.samsung je sad izbacio nokiu iz filma!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Evo jedne sličice.
![]()
Čini se da mobile.burn ne dopušta linkanje izvana.Poslao: " Player 4 ever "
neznam zasto ali sa te stranice s koje ste vas dvojica pokusali stavit sliku jednostavno nemoze . . . neznam zasto
Sad radi(osim prve) sve,čak i ona na linku.
Imam primjedbu-nema color ekran!!!Ali zato priključak za handsfree
![]()
Za ovaj mob ti treba oružani list!![]()
Ma meni izgleda pakleno, baš prava Matrix šminka, dark and beautifull, techno and different.
I meni izgleda jebeno oće bit u prodaji?![]()
He, he..Poslao: whiteboy
Za ovaj mob ti treba oružani list!![]()
![]()
pa šta jedna cura bi kupila ovakvu igračku? zamisli da te netko vidi sa ovim telefonirat, mislila bi ekipa da ti je to igračka od mlađeg brata (puuno mlađeg)Poslao: Mobyfan-ica
I meni izgleda jebeno oće bit u prodaji?![]()
![]()
O DA bi zašto ne? Ionako volim oružje he he...![]()
ja volim cure koje vole dobar gan...
![]()
malo se upucavamo,ha?....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa kad bi imali taj mobač mogli bi se doslovce upucavat!
meni je to tak jadno.......... mobitel je mobitel a pištolj je pištolj i ovaj spoj mi je ttttttttttotalno jadan
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
"Upucavali" bi se onim zvučnikom od slušalice,stisneš puce i "upuca" te udarcem.![]()
Bilo kako bilo mislim da je ovaj mob pogođen za Matrix, Neu će dobro pasati.![]()
![]()
Bookmarks