Videl sam da na nekim novijim nokijama postoji nekakva aplikacija redatelj ili tak nešt. uređuju se videi i tak. pa dal ima ta aplikacija za 3650? ak neko ima mobitel s tim programom nek ga proba izvuć i apps-a, pa nek uplovda
Videl sam da na nekim novijim nokijama postoji nekakva aplikacija redatelj ili tak nešt. uređuju se videi i tak. pa dal ima ta aplikacija za 3650? ak neko ima mobitel s tim programom nek ga proba izvuć i apps-a, pa nek uplovda
Sumnjam da ga možeš izvuć iz moba, al taj program i nije od neke koristi, ili si možda mislio na Video Editor, njime režeš filmove, usporavaš sliku, stavljaš drugi zvuk itd... imaš ga za skinuti na
http://www.nokia.com/nokia/0,8764,58681,00.html
To je original softver od Nokie, no dal radi na 3650 morat ćeš sam isprobati.
da,na 6630 dolazi predinstaliran...iskreno nikada ga nisam niti pokrenuo,tolko mi treba![]()
daj sodom ti si bar sveznalica! ajd probaj ga nać u systemu pa ga skini van! može biti da je u z:-u
lol,ova ti je dobra!....čitaj to:sodom,barem ti ništa u životu neradiš![]()
darkovsky je dobro reko,nemoze se to izvuc,uostalom dao ti je link!
Ako ti link nije dovoljan onda stvarno...
nije mi dovoljan jer neće instalirat, nije kompatibilno... ahhh probat ću manualno!
...e pa, kako god probao nećeš ga uspjeti pokrenuti jer program nije namjenjen Symbianu v.6.1 ... sretno ti bilo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
čekaj još nisam gotov... ima 93 fileova...al dobro u samo dvije datoteke je podjeljen tak da nije veliki problem...
konačno pametna rečenica u threadu,eminem imas moj palac![]()
![]()
jedna datoteka gotova sad ide druga... joj da bar radi!!!
...ne muči se, jer ti neće raditi... bezpotrebno pokušavaš...Izvorno postao ipavli19
nejde... nema ni ikone a kad ga probam pokrenut prek app.a u fexploreru dođe sistemska greška... ah ništ onda... a ima kakav program za editiranje videa kaj bi radil na 3650?
...zasad ne postoji, ali vjerujem da neće ni postojat...Izvorno postao ipavli19
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa kaj je tak teško napravit program za editiranje videa... znaju napravit program za mjenjanje programa ko daljinski, ili delanje remix-a i pjesama ali neznaju napravit jedan običan program... ajme majko...
![]()
evo,da ti nije problem snac se u threadu.....pažnje malo molim!Izvorno postao IggXy
aha
ajojojojojojojojoj
a ja bi baš štel video editor..........
Neka proba. Pa će se sam uvjeriti kako je to totalno nepotrebna aplikacija. Ničemu ne služi.
jel radi to cudo na N6600??
ti zbilja ne citas thread prije nego postas,iggxy je gore rekao da ne...Izvorno postao Brunek
ipavli19, n3650 nema hardverske predispozicije za takav softver...
ne radi![]()
a kave bi to predispozicije trebale biti?
Bookmarks