heh... u nadi je spasneznam ako se stvori match telekom opet to bi cak bilo dobro. A sto se tice ulaska Teleta u igru, ja ocekujem smanjenje cijena (doduse moram priznat da neocekujem previse) i definitivno dvi velike lijepe muljaze od nasih trenutno aktivnih operatera. Treba tu uzeti u obzir sljedece: kad Tele dode svi vicu mu mu mu... lol... uglavnom, oni ce po zdravoj logici trebat ponuditi cijene nize od trenutno aktualnih, ali naravno da ce tada i vip i t sniziti cijene pa tako da razlika u konacnici ce biti vjerojatno neprimjetna. i ono drugo mislim da ovo ljeto koje je najavljeno ka datuma ulaska Teleta u igru mozemo ocekivati razno razne akcije vip i t koje ce imati u cilju da nas vezu ugovorima od godinu ili vise. A sto se tice nas kao krajnjih korisnika ocekujem smanjenje cijena usluga 10-20% jer postojece cijene su prenapuhane i imaju mjesta za smanjivanje.

neznam ako se stvori match telekom opet to bi cak bilo dobro. A sto se tice ulaska Teleta u igru, ja ocekujem smanjenje cijena (doduse moram priznat da neocekujem previse) i definitivno dvi velike lijepe muljaze od nasih trenutno aktivnih operatera. Treba tu uzeti u obzir sljedece: kad Tele dode svi vicu mu mu mu... lol... uglavnom, oni ce po zdravoj logici trebat ponuditi cijene nize od trenutno aktualnih, ali naravno da ce tada i vip i t sniziti cijene pa tako da razlika u konacnici ce biti vjerojatno neprimjetna. i ono drugo mislim da ovo ljeto koje je najavljeno ka datuma ulaska Teleta u igru mozemo ocekivati razno razne akcije vip i t koje ce imati u cilju da nas vezu ugovorima od godinu ili vise. A sto se tice nas kao krajnjih korisnika ocekujem smanjenje cijena usluga 10-20% jer postojece cijene su prenapuhane i imaju mjesta za smanjivanje.

Bookmarks