Bit će veselo,još nije došao ni treći a raspisuju natječaj za 4.og
Dakle novi natječaj se objavljuje sutra (http://www.iskon.hr/novac/page/2005/05/09/0081006.html)
Vaša mišljenja i komentari...
Bit će veselo,još nije došao ni treći a raspisuju natječaj za 4.og
meni to sve lagano postaje smiješno...
ljudi već postaju nezainteresirani za operatere jer je ovo dječja igra. totalna neprofesionalnost i neozbiljnost!
opet će sve pare otići državi i T-HT, a mi ćemo ostati gdje jesmo.
ako se dobro sijecam Tele je najavilo pocetak rada u lipnju ili barem priko lita, a nema ni zuc od njih. Opcenito mislim da bas 4. operater i nema neke sanse osim ako nije veliki strani igrac
Ja mislim da je jedina dobra stvar kod toga kaj će VIP i T-mobile biti prisiljeni sniziti cijene(možda) ili će napraviti neku muljažu
ma ne mogu oni ništa, pa kud ćeš veće igrače od Vodafone-a i T-mobile-a... mislim da O2 nije zainteresiran za naše tržišteIzvorno postao jay
...pokusni rad i prvi poziv u lipnju/srpnju, a komercialan rad u kolovozu...Izvorno postao jay
...a za 4.-tog GSM-a : pa što veći izbor, to bolje za nas... samo da ne bude kak je "inovator" rekao (a lako je moguće)... kad Tele krene u rad, ako cijene padnu i slično, bit će dobro...a zasad se samo nadajmo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
heh... u nadi je spasneznam ako se stvori match telekom opet to bi cak bilo dobro. A sto se tice ulaska Teleta u igru, ja ocekujem smanjenje cijena (doduse moram priznat da neocekujem previse) i definitivno dvi velike lijepe muljaze od nasih trenutno aktivnih operatera. Treba tu uzeti u obzir sljedece: kad Tele dode svi vicu mu mu mu... lol... uglavnom, oni ce po zdravoj logici trebat ponuditi cijene nize od trenutno aktualnih, ali naravno da ce tada i vip i t sniziti cijene pa tako da razlika u konacnici ce biti vjerojatno neprimjetna. i ono drugo mislim da ovo ljeto koje je najavljeno ka datuma ulaska Teleta u igru mozemo ocekivati razno razne akcije vip i t koje ce imati u cilju da nas vezu ugovorima od godinu ili vise. A sto se tice nas kao krajnjih korisnika ocekujem smanjenje cijena usluga 10-20% jer postojece cijene su prenapuhane i imaju mjesta za smanjivanje.
Uletit će najvjerojatnije sa nešto nižim cijenama od VIP-a i T-mobilea, ali će se nakon nekog vremena i VIP i T-mobile prilagoditi tim cijenama i na kraju će sve tri mreže nuditi više-manje iste usluge po jako sličnim cijenama.
problem je što se novi neće moći dugo nositi s tim svojim nižim cijenama, postojeća dva operatera imaju razvijen unutarnji kompromis, njihova tržišna utakmica je uigrana, 3. i 4. će se teško snaći, ipak je to dugotrajan proces. recimo, vjerujem da će Tele2 na kraju uspijet postići neke konkurentne cijene jer su u 20 zemalja ulazili kao 3.Izvorno postao frish-KI
malo provjeri kakva je situacija Tele2 u Evropi. ima najmanje GSM korisnika. U 24 zemlje ima svega 25 mil. korisnika. ali ćega. Interneta, kablovske, fiksne telefonije i na kraju najmanje GSM korisnika. U nekim državama nemaju niti svoj pozivni.
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao KaKaV NeReD
da, gledao sam to nedavno, gotovo za nepovjerovat...dicili su se time kako su uletavali uspjesno kao 3., samo ne vidim kako ce kod nas biti konkurentni u mobilnoj telefoniji, kad vec imamo 2 giganta. uglavnom, po meni, nitko im nece uspjet srusit cijene, a uostalom dolazak se toliko dugo cega, da ce i tesko odvuci korisnike, pretesko.
Evo Slobodna Dalmacija govori o Croatia Mobileu kao mogućem četvrtom
Koje pizdarije - prvo smo se mučiili sa samo dva operatera - i tek sad kad su se nakesali para dolazi prvo treći, a sad i četvrti (odjednom) - pa di su bili prije 3,4,5 godina otkad se govori o novim operaterima? Sad više nije interesantno!! Mislin da neće ni prodat četvrtu licencu, taj jadnik neće ništa zaradit, bibit će zadnja rupa na sviralu.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ja ne mislim tako. ja mislim da će se cijene spustit ako ih i novi operateri budu spustili!! isto tako mislim da bi stari operateri mogli izgubit dobar dio korisnika ako ne budu usklađivali svoje cijene sa cijenama novih operatera!!
ja osobno ću se odmah prebacit na novog operatera ako bude imao povoljnije cijene samo zato da bi naše tržište bilo konkurentnije i samim time bi i cijene išle dolje!!
nadam se!!![]()
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pa sama logika ne dopušta niže cijene. sumnjam da će se nešto bitno dogoditi osim možda malo opranog novca.
dobar grah daleko se čuje
ma koji vrag 4. operater.. mislim ok, ali ima li on sanse da opstane, je ne znam dal ce i 3 opstati i se.a ne jos 4.
Bookmarks