može...![]()
...moj prijedlog pa tko se slaže a tko ne...
može...![]()
Pa i mogo bi,a kaj ti dmi neces vise bit mod ili?
May the Force be with you!
Neće, jadan. Oštrigalo ga. Ode. Another one bites the dust.
![]()
Podržavam Kinfu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
podržavam kinfu kao moda
Podržavam.
...ako želi taj posao, ima moju podršku...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
slažem se...
ne krecem se vjerojatno po istom djelu foruma kao i kinfa,ali sam ga zapamtio kao nekoga tko je voljan pomoći,zato ima i moju podršku!
ja sam za.
Podržavam ga
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Kao sto je Sodom vec zakljucio, slabo poznam Kinfu, vjerojatno se ne krecemo po istim dijelovima foruma, dakle i on vjerojatno slabo pozna mene! Kako god, vidim da u threadu vlada konsenzus oko podrske, pa cu ovaj puta vjerovati ostalima koji Kinfu, ocito, bolje znaju!
Dakle, Podrzavam Kinfu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
mislim da bi kinfa bio okej, kaj se mene tiče ima prolaz, samo da se javi jel želi moderirat oglasnik...
zahvaljujem se na podrškama... ako su cijenjeni lege forumaši za... onda sam i ja za....![]()
kinfa - dobrodošao.. nadam se da ti je oko oglasnika sve jasno, ako što imaš za pitati imaš pristup forumu za to... ako imaš dodatnih prijedloga za oglasnik, također možeš iznijeti...
Bookmarks