za to nisi trebo otvarat posebnu temu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10525
Otkad je iskon podjelio male iPode u raznim oglasnicima se prodaje za dosta povoljnih 600-700 kn!
za to nisi trebo otvarat posebnu temu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10525
Ovo je ipak malo drugacija tema za sve one koje misle kupiti mali ipod!
shuffle nebi kupio ni da je 200kn....
po meni je taj model bezveze
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jel moguce na ipod shuffleu namjestit da pjesme idu po redu, a ne razbacane(shaffle)?(evo ga)
![]()
![]()
Zadnji uredio Brunek : 09-05-2005 u 14:37
di je onaj smajli koji se lupa cekicem po glavi....![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Koja je poanta imat 200 pjesama na playeru bez ekrana. Bezveze. Kao da kupuješ auto bez volana. Ali to je navodno kul. Svaka čast Appleovom marketingu.
niten,upravo to...marketing je močan i činise kako utjece na zdravo zaključivanje kod nekolicine koja kupuje taj player zbog zagrižene jabuke koja je nacrtana na njemu...to je memory stick koji ima mogucnost reprodukcije mp3 pjesama,a ne obratno.
Kad sam vidio da iskon dijeli shuffle prebacio sam se na iskon samo radi njega
Mozda se koncept cini glupim i neiskoristivim zbog nedostatka ekrana, zapravo je odlicna ideja Apple-a.
Iz vise razloga:
Prvo sto je super mala, tanka, laka, sicusna, nenormalno malena sptavica, zapravo toliko mala da sam je morao traziti po djepovima dok sam se setao gradom jer sam zaboravio gdje sam je stavio.
Na velikom ipodu sam napravio podgrupe, tj. playlists sa nekoliko stotina najdrazih pjesama.
Ali me nerviralo jer je uvijek islo po redu. Tako da bi ja sam morao namistat sta cu slusat ili ako sam htio neku drugu pjesmu.
iPod shuffle je super je sam na njega stavio nekih 130 pjesama.
Iako nedostatak ekrana jer velik bed, one pjesme koje su mi ultra super cool sam stavio na pocetak liste tako da kad 3 puta pritisnem play vrati na pocetak liste i slusam te koje su mi drage.
Kad mi dosadi ic po redu onda stavim na suffle mode i doslovno pogadjam koja ce bit iduca pjesma.
Kad je suffle tek izasao na trziste nisam mogao vjerovati da netko kao apple moze napraviti shuffle bez ekrana.
Sad mi je to odlicna spravica i non stop je nosim sa sobom jer je neprimjetna velicine.
Preporucam je oglavnom onima koji imaju hard disc mp3 player i onima kojima treba samo 130 ili 260 pjesama u djepu.
Nemojte suditi dok ne probate uredjaj jer je stvarno nesto.
Ako ipak hocete ekran, mislim da su novi mp3 stick playeri od Sony-a super izbor!
Bookmarks