jel zna neko di ima u zgb za kupiti marcipan i kolko kosta. sjetio sam se kako sam ko klinac zdero one crvene kobasice marcipana![]()
jel zna neko di ima u zgb za kupiti marcipan i kolko kosta. sjetio sam se kako sam ko klinac zdero one crvene kobasice marcipana![]()
Ja mrzim marcipan.![]()
coma zgb nemam pojma ali pitanje ti je zakon![]()
May the Force be with you!
Idi pogledat u Kraševe dućane, možda tam imaju:-) Moram pitat staru, ona još uvijek kupuje te kobasice, pa ti onda javim:-)
Bom Chicka WahWah
ajde bio bi zahvalan. i pitaj za cijenu odprilike
ima u krašu sigurno, ubodeš si u rinfuzi, ajde kad ćeš ići ubodi i meni kilu bananko čokoladica![]()
marcipan sam neznam di ima ali imas jedno 5,6 vrsta marcipana u mercatoru u vukovarskoj....al si legenda
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
mislim da imas u menzi
kolko je subvencija?Izvorno postao dj_velja
![]()
joj ja ne volim marcipan...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a koje su cijene ako znate.
@wb reci mi to u facu ako se usudis!!!![]()
da wb reci mu,ako se usudis...coma mi smo na tvojoj strani,imas mogucnost izbora,hrani se cime hoces
Danas sam se napuco onih cvjetića od marcipana s torte,ja ipak mislim da je to za neke preslatko,ma i za mene je al šta je fino fino je
ne usudim se...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks