Format C bude rijesio sve.
Nadam se da mi netko može pomoći oko jednog problema.Već par dana kad god želim otvoriti neki program bilo windows media player,avast,real one player,nero javlja mi se upozorenje windows media player ( avast,nero..)has encountered a problem and needs to close.we sorry for the inconvenience.Kliknem na send report i samo mi javi error reporting completed i ne da mi nikakvo rješenje.
Antivirusni program mi nije našao nikakav virus,čak sam ga defragmentirala i stavila obnavljanje sistema i ništa nije pomoglo.
PLEASE HELP!!!!
Format C bude rijesio sve.
A neće li mi se sve izbrisati formatiranjem diska C?
Pa naravno da hoce al zatim ces sve frisko instalirati i fiju briju nece bit nikakih problema.
šile......... ......... ..... .
sad bumo mi rjesili sve, jer za svaki problem postoji lijek.
sad otvori svaki taj program i napisi TOCNO kako pise u error poruci (ili copy/paste)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Javlja se:windows media player has encounntered a problem and needs to close.we sorry for the inconvenience.
if you were in the middle of the something the information you were working on might be lost.
please tell microsoft about this problem.we created an error report that you can send to help us improve windows media player.we will treat this report as confidential and anonymous.too see what data this error report contains,click here-error signature
appname:wmplayer.exe appver:8.0.0.4477 modname:msvcrt.dll
modver:7.0.2600.0 offset:00034748
kliknem na send error report i pojavi se error reporting completed.
Tako mi je sa svim programima osim što se mijenja umjesto naziv programa ( kad odem na avast piše avast has encountentered...i sve dalje isto).
Ako ništa drugo ne uspije probat ću ga formatirat,malo me strah da nešto ne zeznem
a windowsi otišli u vječna lovišta... ništa neobično
samo ti formatiraj i dobro (nadam se da imaš particioniran disk tako da formatiraš samo sistemsku particiju a ne i dokumente i ostale bitne podatke)
prvo probaj napravitiu sljedece:START->RUN-> sfc /scannow i stisni OK,to ti mozda upali(pazi na razmak izmedu sfc i /)
May the Force be with you!
mislim da ti je zeznut kernel , a tu nema povratka..
hvala na pomoći,ali ne možete niti zamisliti u čemu je bio problem-na svim programima je bila godina 2045 i zato ništa nije htjelo otvoriti,kao, svi programi nakon te godine ne vrijede.
No sad kad mogu normalno otvarati programe javio mi se drugi problem.
Kad upalim kompić javi mi se prozor sa upozorenjem windows installer..i veli mi da pričekam da windows konfiguira office xp professional,neka stavim cd sa windows office i kliknem ok.pogreška 1706,program ne nađe potrebne datoteke i neka provjerim za rješenje na d:/program files/microsoft office/office10/1060/setup.hlp. Ali ja tog cd-a nemam i ne znam kaj da napravim,a još je jedna fora da se to isto javilo jučer i mojoj frendici koja također nema pojma što treba napraviti.
Hvala na pomoći,nećete vjerovati u čemu je bio problem-na svim programima mi je bila godina 2045,a i zato mi se nisu htjeli otvarati,kao,nakon te 2045 ti programi više ne rade.Sad kad mogu otvarati programe javio mi se drugi problem.
Kad upalim kompić javlja mi se windows installer..pričekajte da windows konfiguira microsoft office xp professional.umetnite cd sa microsoft office i klikni ok.pogreška 1706,program ne može pronaći potrebne datoteke.za rješavanje tog problema pogledajte d:/program files/ microsoft office/office 10 /1060/setup.hlp
ali ja tog cd-a nemam pa ne znam što da napravim.
A još je i fora da se to upravo jučer desilo i mojoj frendici koja također nema pojma o čemu je riječ.
nemam particioniran disk a nemam niti cd da poslije to mogu ponovno sve instalirati
Pa probaj nabavit od nekog frenda taj CD s verzijom Officea koji imaš instaliran na kompu i onda kad te zatraži cedej ubaci mu ga pa pričekaj da vidiš dal će radit normalno nakon instalacije.Izvorno postao pepelepe
Ako će ti i onda srat opako, najbolje da odeš u dućan, kupiš 20 Traxdata cedejova i sve dokumente si bekapiraš.
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
Dvije major greške. Windowsi se uvijek instaliraju na posebnu particiju, baš zbog takvih i sličnih problema, a isto tako uvijek kod sebe trebaš imati instalaciju Windowsa, drivera i programa koje koristiš. Prijedlog ti je da popržiš sve što želiš si ostaviti i onda se fino formatiraš, napraviš barem dvije particije i ponovno sve instaliraš. Par sati posla, zavisno od toga koliko imaš iskustva s tim stvarima, ali zato nakon toga si mirnija kad se dogode slične stvari.Izvorno postao pepelepe
![]()
Niti windowse nemam na cd-u jer mi ih je instalirao jedan frend,a kaj se tiče mog problema,više mi se ne javlja to upozorenje,ali ja nisam ništa napravila nestalo je samo od sebe,tako da ljudi hvala na pomoći.
Bookmarks