kolega skini si njemačku verziju ali pokušaj par puta možda upali!neznam da se još to nikome dogodilo,možda ti taj .img file neki shit!
Ne mogu je nikakao dignuti na 2003.
Sve ispravno spojim i kad selektiram flesh, nakon nekoliko trenutaka mi napiše
BAD NEWS! UPGRADING MOTOROLA MPX200 HAS FAILED
Fajlovi su mi Super Moto 2_MPX 200 ( 2003 ).img
ili MPX200_2003_GSM_FIX.img
zna li netko u čemu je problem?
kolega skini si njemačku verziju ali pokušaj par puta možda upali!neznam da se još to nikome dogodilo,možda ti taj .img file neki shit!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
to se dogadja kad ti je fail neispravan, je sam imao takav slucaj sa gsm fixom kad fail nije bio cijeli. morat ces skinuti neki drugi
oK, onda idem u potragu.
imaš tamo na linkovima di da skineš a ako nenađeš ja ti dam linkove koji valjda rade
Znate li možda direktan link za skinuti taj njemački flesh, od. kako bih mogao prepoznati koji je engleski a koji njemački fleš, imaju li kakvu oznaku?
Evo skinuo sam englesku verziju
ali mi opet prikazuje istu grešu.
u čemu je problem? :bunny:
da možda nisi nešto dobro instalirao!?!??!dali si stavio onaj driver i sve ostalo?!?
http://www.bplondon.org/mpx200/
http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=...KF3GR1OWLN6L1XW
probaj sa ovih linkova skinit njemačku verziju
@sibir
ma sve sam dobro instalirao.
Flesher mi prepozna telefon, selektiram flesh file - to je na 4.-om nivou, i onda mi zapne na 5.-om, jednostavno mi 2 puta zazvoni i izbaci ovu poruku :
BAD NEWS! UPGRADING MOTOROLA MPX200 HAS FAILED
I na kraju me uputi kod prodavatelja., kao obrati se reseleru.
neznam ja bi ti poslao to ali sam na dial up modemu a da pošeljem 30MB to je pakao!
To je neki problem s Windowsima. I meni je izbacivao poruke i prekidao flash, ali na cistoj instalaciji WIN2000 (bez service packova, programa itd.) odradio je sve super vec par puta.
pa sve je moguce, napravio sam upgrade sa ovim novim wm2003 od mpx landa, prvo nisam mogao sinhronizirat mob sa kompom a kasnije mi nije htjeo instalirati niti jedan program preko activsynca na windowsXP service packu 2 , kada sam ga maknuo sve je proradilo
Pokusaj na drugom kompu. Mene je zafrkavao USBIzvorno postao novack2
driver pri upgradeu iako radi OK kod sinhronizacije. U svakom slucaju javljao mi je isu gresku a na drugom kompu je proslo.
Jel koristis ActivSync 3.6 ili 3.8?
to sam i ja reko nekom na PM i proradilo mu je sve!imaš na www.coolsmartphone.com AS 3,8
To si sibbire meni rekao
Imala sam staru verziju pa mi je sibbir rekao da stavim novu,i stavila sam 3.7 i radi ko urica.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
eto znam da me neko bio pitao i sve normalno radi jel tako!?!??!ja sam samo 1 dan imao tu staru verziju i odma skinio noviju!
Bookmarks