za dvd-ove sam ti već napisao, a linkove na testove si možeš i sam potražiti![]()
Dakle, za dovrsetak moje polukonfiguracije potrebno je jos ram pc3200 i jedna dvd snimalica. Sredstva za to dvoje su mi ogranicena na 950kn, pa bi molio za prijedloge i preporuke najboljeg sto mogu dobiti za navedeni iznos. Kratka obrazlozenja ili linkovi na testove vasih izbora bili bi pozeljni. tnx
za dvd-ove sam ti već napisao, a linkove na testove si možeš i sam potražiti![]()
DVD nec 3520 za 400 kn i za 550kn nabavis rama koliko ti treba! www.nabava.net
a zasto bas nec ima neki razlog zasto? i pokusavam otkriti ram od kojeg proizvodaca je najbolji za navedenu cijenu pa molim pomoc u tom smjeru.
za 560 kuna dobiš corsair value pack kit 2x256 mb
Super kvaliteta za super cijenu i jos imas 2 godine garanciju!
Kad smo već kod toga, prodaj ti ja svoj ram ispod cijene, znaš i sam da je star par tjedana, ali kada sam kupovao nisam planirao uzimati gigu rama, al hebiga u međuvremenu sam se predomislio
ram pc-3200, 512mb, ddr, corsair, kit, value select, ddr 400 mhz, 2 x 256mb cijena za gotovinu je 556 Kn
Ja bih si uzeo ram pc-3200, 1024mb, ddr, corsair, kit, value select, ddr 400 mhz, 2 x 512mb koji košta 938 kuna za gotovinu...
Dam ti ovo moje za 470 kuna, zainteresiran? Ti prođeš 90 kuna jeftinije, ja prošem 90 kuna jeftinije![]()
ne bas jer ce ovo moje sve ic na racun firme. nego kad si kupova zasto si se bas odlucio za corsair?
po pričama, čuo sam da je ok, ali nisam gledao u detalje moram priznati...
Dobro si čuo, Corsair je definitivno najbolji izbor za memoriju a posebno onaj xl pro koji dođe ko 6800-tka![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ovaj crosair (value select) nije nešto posebno za klokanje ali kažu da je jako stabilan. Imam istu takvu memoriju i mogu ti reći da s njom nikakvih problem. Imam je na asus ploči sck.939 a asus inače muku muči sa memorijom ali ova radi bez imalo problema sa lijepim postavkama za takvu memoriju (2.5-3-3-7 što je za takvu memoriju sasvim ok) s tim da se lijepo da klokati (s obzirom koliko košta). Sa tom memorijom je jako dobar omjer uloženog i dobivenog
Mostovi okruga Peščenica
Bookmarks