pa jel ti ga nod našao i i jesi ga probo obrisat?!?!te glupe mailove svakako obriši i ako ti neče nod to sredit stavi neki drugi AV da rješi problem!
Imam problem. Neki virus mi se je zavukao u sistem. Neki dan sam dobio oko 100 mailova da mi email nije isporučen zbog netočne adrese. Od nekog sam dobio slijedeći mail:
koristim nod32, jel mi može ko kak pomoći da ga se riješim?VIRUS ALERT Our content checker found virus: Worm.SomeFool.P banned name: application.txt.pif in email presumably from you (<kinfa1@msn.com>), to the following recipient: -> institut@iptpo.hr Please check your system for viruses, or ask your system administrator to do so. Delivery of the email was stopped! For your reference, here are headers from your email: ------------------------- BEGIN HEADERS ----------------------------- Return-Path: <kinfa1@msn.com> Received: from iptpo.hr (xxx.xxxx.net.t-com.hr [xxx.xx.xxx.xx]) by sole.iptpo.hr (amavis-milter) id j46BRDV8005353; Fri, 6 May 2005 13:27:13 +0200 From: kinfa1@msn.com To: institut@iptpo.hr Subject: Re: Re: application Date: Sun, 1 May 2005 13:16:28 +0200 MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/mixed; boundary="----=_NextPart_000_0016----=_NextPart_000_0016" X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal -------------------------- END HEADERS ------------------------------
pa jel ti ga nod našao i i jesi ga probo obrisat?!?!te glupe mailove svakako obriši i ako ti neče nod to sredit stavi neki drugi AV da rješi problem!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Probaj sa AVGfree,odlican antivirus
May the Force be with you!
Bookmarks